Planifici o renovare sau dorești să-ți reîmprospătezi interiorul casei tale? Ei bine, află mai jos care sunt principalele tendințe ale designului interior, în anul 2020.

Albastru

Institutul Pantone a desemnat albastru clasic drept culoarea principală a anului 2020. Această nuanță reflectă siguranță și ajută la reducerea anxietății. În interior, se recomandă utilizarea acestei culori în accesorii – perne decorative, vaze sau lumânări pentru decor.

Geometria

Când alegi mobilierul și accesoriile pentru casa ta, figurile geometrice pot fi obiecte de inspirație pentru tine: liniile clare și figurile grafice vor domina designul interior în anul 2020.

Cultura japonează

În designul interior modern se lasă simțită influența culturii japoneze. Acordați atenție mobilierului și articolelor de decor din ratan și trestie. Îți poți decora locuința cu perne din mătase completate de printuri orientale. În același timp, ține cont că stofele naturale și o paletă de culori calmă se potrivește perfect unui interior minimalist.

Veselă lucrată manual

Trendurile anului 2020 ne sugerează că, în mod special vor fi apreciate elementele autentice. Iar vesela lucrată manual este fără îndoială unul dintre cele mai originale elemente care îți vor decora casa, și în mod special masa.

Alb – negru

Alb și negru este un duet care nu se demodează, iar în 2020, este deosebit de popular. Poți aranja accesoriile negre pe un fundal alb și adăugă câteva accente strălucitoare. Spre exemplu, încearcă combinația de alb-negru cu verde și un accent roșu.

Florile

Tapetele cu imprimeuri florale mari pot crea o „atmosferă de nou” în dormitor sau living. Folosește un astfel de tapete ca un perete de accent, dar pentru a nu supraîncărca spațiul, nu decora întregul apartament cu ele.

Pat cu baldachin

Poate că ai visat la un pat ca în povești sau palate, iar acum este timpul ca visul tău să devină realitate. Alegeți modele confecționate din metal negru sau lemn, iar în calitate de baldachin folosește țesături ușoare și transparente.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: