Ne îndrăgostim de mai multe ori în viața noastră. Însă nimic nu se simte așa cum simțim în momentul în care ne întâlnim sufletul pereche. Nu doar iubirea este diferită, ci și sentimentul de a te simți iubită se schimbă atunci când îi oferi inima ta persoanei potrivite. 

Partenerul de cuplu va face tot posibilul să îți demonstreze că tu ești aleasa. Modul lui de a-și arăta dragostea pentru tine va fi ceva ce nu ai mai experimentat până acum. Iată 10 semne care te vor ajuta să înțelegi dacă bărbatul cu care ești acum este persoana potrivită pentru tine:

1. Ești foarte fericită atunci când ești în preajma lui

Da, fericirea ta nu este responsabilitatea lui și nici invers. Însă el va încerca să te facă fericită doar prin acțiuni și totul va fi atât de natural, atât de simplu. El va fi sursa ta de fericire adevărată.

2. Va face tot posibilul să se asigure că ești bine

Se va asigura întotdeauna că ești în siguranță. Pentru el, să fii bine este prioritatea lui maximă. Nu te va pune în pericol niciodată și va încerca să împiedice orice obstacol sa vina asupra ta.

3. Te va accepta pentru ceea ce ești

Nu te va judeca niciodată, nu te va critica și, cel mai important, nu va încerca să te schimbe. Pentru că pentru el ești perfectă așa cum ești. Va accepta fiecare aspect al tău – te va iubi cu bune și cu rele, cu calități și defecte. Îți va înțelege trecutul și nu te va judeca pentru ce ți s-a întâmplat.

4. Sentimentele tale vor fi apreciate

Întotdeauna te va aprecia și va avea grijă să știi că ești persoana potrivită. Întotdeauna se va gândi la sentimentele tale, la ce simți în anumite momente. Se va asigura că datorita lui vei avea doar emoții pozitive, vei fi cu zâmbetul pe buze și vei fi fericită.

5. Va face tot posibilul să petreceți timp împreună

Se va asigura că își va găsi timp în programul lui ocupat pentru a fi alături de tine. Nu contează cât de aglomerat este, indiferent de situație, el va încerca să își găsească timp pentru a fi cu tine, pentru a face lucruri împreună, pentru a face planuri pentru viitor. Vei fi o prioritate în viața lui.

6. Va fi alături de tine necondiționat

Dacă ești cu persoana potrivită, o vei găsi lângă tine ori de câte ori ai nevoie. Nu contează când, de ce sau cum, va fi întotdeauna acolo pentru a te ajuta.

7. Va fi sincer cu tine

Nu va încerca să te duca cu zăhărelul. Și nici să te mintă. Dacă există ceva care îl deranjează la tine, atunci va spune clar acest lucru. Nu se va ascunde după deget și va vorbi fără perdea – simplu și la obiect.

8. Va fi politicos nu doar cu tine… ci și cu oamenii dragi ție

Când bărbatul potrivit te iubește, se va asigura că nu este nepoliticos sau neprietenos cu oamenii dragi ție, cu cei care contează cel mai mult pentru tine. Prietenii tăi vor fi si prietenii lui.

9. Îți va respecta limitele

Nu îți va depăși niciodată limitele pe care le impui în relația voastră. El va ști când să te lase în pace și când să fie alături de tine. Limitele tale sunt la fel de importante pentru el ca limitele lui – și știe că unele lucruri ar trebui să rămână private.

10. Te va încuraja mereu

Va fi acolo pentru tine – te va susține, te va încuraja, va fi cel mai mare fan al tău. Te va împinge să ieși din zona de confort, să crezi și tu în tine și să lupți pentru ce îți dorești. Să îți urmezi visurile și să devii cea mai bună versiune a ta.

Sursa: kudika.ro

Foto: weheartit

Distribuie articolul: