Numărătoarea inversă a început, vara este pe sfârșite. De aceea, trebuie să profiți de aceste momente unice. Chiar astăzi alege o piscină pentru a te relaxa, bronza și răcori cu prietenii. Revsita ea.md vine cu o recomandare: piscinile în aer liber care nu te vor dezamăgi.

Fiecare vară are povestea ei, iar vara 2021 chiar dacă este pe sfârșite, încă mai are cu ce să te uimească. Iată câteva idei:

FOREST CLUB — Odihnă și Agrement în Republica Moldova

Foto: instagram/forestclub

Pensiunea te așteaptă în inima pădurii, așa cum spun ei: „la cea mai bestială locație de odihnă și de petreceri, unde ospitalitatea și voia bună e la ea acasă”. Este un loc de refugiu din aglomerația urbană, în mijlocul naturii, la o jumătate de oră de mers din Chișinău. La Forest Club, în răcoarea pădurii, te așteaptă patru piscine cu apă cristalină, mâncăruri tradiționale moldovenești, ospitalitate și multă voie bună. Pensiunea Agroturistică – FOREST CLUB dispune la moment de două piscine pentru copii cu vârste diferite și două piscine pentru adulți. Pensiunea o găsești în satul Cărbuna, raionul Ialoveni.

Foto: instagram/forestclub

Bistro, o altă nouă destinație pentru această vară

Foto: dosarmedia.md

Această piscină a fost deschisă pentru prima dată în 2021, la începutul verii. Încă un motiv pentru a salva locația în google maps: satul Puhoi, Ialoveni. Pe lângă vinul bun și plăcintele gustoase, vizitatorii se pot bucura, în spațiul adiacent restaurantelor, și de o zonă cu piscină. Locația se află doar la vreo 30 de km distanță de Chișinău. Deci, poate fi destinația perfectă dacă planifici să mergi la piscină în acest weekend, sau de ce nu, chiar astăzi. Piscina este una destul de mare, desigur că are și o zonă și pentru copii. Acolo vei găsi și un spațiu minunat pentru a savura o pizza gustoasă, frigărui sau salate și a bea ceva răcoritor.

Foto: dosarmedia.md

Piscina Tree House Relax Park

Foto: fest.md

Departe de oraș, într-un cadru pitoresc, te vei bucura de relaxare la Tree House Relax, care va pune la dispoziție 2 piscine cu 200 șezlonguri, 8 zone VIP – 5 mici / 2 mari, 3 terase, bar, restaurant, apartamente de tip hotel, foișoare și teren de joacă pentru copii. Tot de ce vei avea nevoie. Iar locația e simplă: șos. Vadul lui Vodă, 2092, Tohatin, Chișinău.

Foto: mamaplus.md

Parcul acvatic Aqua Magic

Foto: litoralulromanesc.com

Aqua Magic — este primul parc acvatic din ţară construit după toate standardele naţionale şi internaţionale. Dacă ești o persoană ce îți place adrenalina atunci aici cu siguranță o vei găsi. Pentru că o să ai parte de tobogane cu piscine de aterizare și desigur personaje din poveşti pentru copii. Două pizzerii şi două terase, cu cele mai picante bucate şi cele mai bune oferte. Totodată, unde ai mai văzut un bar chiar în piscină? Aici uite că îl vei găsi.

Piscina complexului hotelier Villa Drago

Foto: dudu.md

Un loc unde vei savura liniștea și frumusețea naturii. La dispoziția ta vei avea un restaurant, hotel, terase spațioase, teren de joacă și bazin pentru maturi dar și pentru copii. Ce e cel mai important este că părinții se vor putea relaxa fără multe griji, pentru că copii vor avea animatori.

Piscina Megapolis Mall

Foto: fest.md

Pe teritoriul zonei de odihnă sunt amplasate 3 bazine pentru maturi și unul pentru copii. Te așteaptă un număr mare de șezlonguri și o cafenea, aici există vestiar, cameră de duș și desigur multă mâncare gustoasă și băuturi răcoritoare.

Hotel Prezident

Foto: tripadvisor.com

Complexul Aqua al Complexului Hotelier „Prezident”, reprezintă o piscină sezonieră cu o lungime de 25 metri și o lățime de la 14 la 16 metri, este dotat cu cascade de masaj, jacuzzi şi apă cristalină, care este trecută prin câteva niveluri de purificare. Caracteristica unică și atracția principală o constituie barul care îți permite comandarea băuturilor preferate fără a-ți întrerupe înotul.

La aceste piscine cu siguranță te vei relaxa, tot ce trebuie să faci e să-ți pregătești mica valiză și să pornești la drum. Profită de zilele călduroase pe care le mai ai.

Distribuie articolul: