Întrebările femeilor cu şi despre sex nu contenesc să apară. Dar ce ai zice dacă am selecta 10 întrebări la care au răspuns chiar nişte bărbaţi? Să vedem cum pot bărbaţii să satisfacă curiozităţile femeilor! 

Până la urmă, cât de mult le place bărbaţilor preludiul?

Depinde de fiecare bărbat. Dacă el n-a fost obişnuit de mic să fie atent la nevoile celorlalţi şi s-a iubit tot timpul pe el, nu te poţi aştepta la prea multe nici în pat. Oricum, din ce ştiu de la prietenii mei, preludiul nu este ceva groaznic pentru bărbaţi, cum se spune. De ce ai vrea să sari peste mângâieri, săruturi şi atingeri?

La ce se gândesc bărbaţii când fac sex?

Eu şi mulţi prieteni ai mei ne gândim la ceva ce femeile nici nu ne cred în stare, adică la binele lor. Eu mă gândesc mereu oare ce ar spune dacă fac mişcarea asta sau ce gândeşte în timp ce o sărut într-un anumit fel sau o ating într-o zonă erogenă. Dacă zâmbeşte, e perfect!

Ce vrea un bărbat de la sexul cu o femeie?

Pentru mine cel puţin, cel mai important este să o văd excitată. Asta mă excită şi mă face să dau tot ce am mai bun, pentru că ştiu că mă vrea doar pentru ea.

Care este cel mai incitant lucru pe care îl poate face o femeie?

Să se implice 100% în actul sexual. Eu de exemplu, nu am nevoie de cine ştie ce tehnici şi mişcări dacă o vad că se distrează şi se relaxează când face sex cu mine.

La ce nu ar trebui să se gândească o femeie în timpul sexului?

Categoric, nu trebuie să îşi facă atâtea griji pentru cum arată. Multe partide de sex cu iubita mea au fost nu tocmai strălucite pentru că îşi făcea griji inutil. Îşi face rău singură pentru că, dacă nu m-ar atenţiona, nici nu mi-aş da seama despre ce vorbeşte.

Dacă un bărbat nu are orgasm, femeia este de vină?

Nu neapărat, deşi dacă ai de-a face cu o femeie care stă ca piatra în faţa ta, e cam greu să îţi placă sexul. Oricum, cred că în peste 80% din situaţiile când un bărbat nu are orgasm este de vină prezervativul, locaţia, oboseala sau chiar mintea lui.

Cât de mult vorbesc bărbaţii despre sex? Dacă sunt singuri, se gândesc constant la sex şi vorbesc cu ei înşişi. Dacă sunt între prieteni, nu ştiu, cred că vorbesc la fel de mult cât vorbesc şi femeile. Dar, mai sunt şi bărbaţi care preferă să ţină multe detalii pentru ei.

Cum ştiu că are ,,analizele la zi” fără să îl jignesc?

Uite ce cred eu: dacă se simte jignit, înseamnă că nu pune mare preţ pe sănătatea sexuală sau cine ştie, chiar se simte ,,cu musca pe căciulă” din moment ce sare ca ars. Trebuie doar să ai grijă când îl întrebi. Dacă faci asta în timpul preludiului, nu te aştepta la o reacţie calmă şi la chef de sex după

Chiar vă deranjează prezervativele?

Da. De cele mai multe ori sunt chiar oribile. Bineînţeles, treci peste asta dacă eşti foarte excitat. Şi uite aşa ne gândim noi, bărbaţii şi femeile, la un singur lucru: cât de bun este preludiul – pentru voi ca să fiţi excitate şi implicate, pentru noi ca să fim excitaţi, pricepuţi şi să nu ne gândim la prezervativ.

Dacă nu faci sex mult timp, testiculele se întăresc?

Da, chiar aşa este. Am păţit şi eu aşa de două ori şi e groaznic. Nu făcusem sex câteva luni şi testiculele s-au întărit şi au început să doară foarte tare.

Sursa: realitatea.net 

Distribuie articolul: