În ciuda activității scenice și a vieții publice pe care și-a asumat-o, la cei 38 de ani ai săi, Olga Orlova rămâne a fi una dintre cele mai modeste prezențe din showbizul rusesc. Cea mai bună prietenă a Jannei Friske acceptat să dezvăluie, pentru revista Hello, 10 lucruri despre sine, pe care nu le-a mai mărturisit nicăieri, anterior. Veți afla că Olga Orlova are o slăbiciune aparte pentru design interior și că de 10 ani, folosește unul și același parfum.

„1. Când studiam la școală, eram sigură că voi deveni arheolog.

2. După școală, am fost admisă la două facultăți în același timp. La prima – pentru sine, iar la a doua – pentru prietena mea.

3. În 2000, am participat la o cursă cu mașini și am ajuns prima la finiș. Cât de mirați erau organizatorii atunci când au înțeles, la ceremonia de premiere, că mai eram și însărcinată!

4. Deja de mai bine de 10 ani, sunt pasionată de design interior. De atunci, am implementat circa 20 de proiecte, printre care – case de locuit, apartamente, încăperi pentru oficii. Pe lângă plăcerea nemaipomenită, asta mi-a adus și un venit bunicel.

5. Ador icra neagră și mi-e foarte rușine pentru acest lucru. Din păcate, această sărbătoare a stomacului se întâmplă mai rar.

6. Îmi place foarte mult să desenez și, după mine, îmi reușește destul de bine. În colecția mea personală, se regăsesc copii ale lucrărilor semnate de pictori celebri, printre care – una a lui Edgar Degas.

7. La 11 ani, am participat la filmări alături de vedeta de cinema Jeanne Moreau.

8. Deja de 15 ani, folosesc unul și același parfum. Nu-i divulg denumirea.

9. În 2004, m-am filmat în clipul piesei „Tonight is the night”, a solistului trupei Modern Talking – Thomas Anders.

10. Mă pricep foarte bine la jocul de table.”

 Foto: Арина Мостовщикова

Distribuie articolul: