Pentru cei mai mulți dintre noi, perioada prin care trecem nu este una deloc ușoară. Totuși, astrele ne dau o speranță. Luna aprilie debutează cu o Luna Nouă, care aduce foarte multă energie, iar Venus ajunge în zodia Gemenilor pe 3 aprilie. Potrivit andreearaicu.ro, sunt câteva zodii care vor reuși să depășească toată obstacolele pe care luna aprilie ni le va scoate în cale.

Venus va începe coborârea prin zodia Gemenilor, influențând astfel dinamică relațiilor, dar și felul în care cheltuim banii. 4 aprilie e o zi importantă, pentru că Jupiter și Pluto se întâlnesc în zodia Capricornului. Această conjuncție va mai avea loc de 2 ori în acest an, în lunile iunie și noiembrie. Iar pe 19 aprilie, Soarele va ajunge în zodia Taurului, urmat de o Luna Nouă, pe 22 aprilie. Cu atâtea evenimente importante pe cerul zodiacal, luna aprilie se anunță a fi cea mai bună pentru trei zodii.

Taur

Vine ziua ta și poți să faci tot ce vrei. Felicitări pentru încă o călătorie încheiată în jurul Soarelui! Venus, planetă care îți guvernează zodia, este pe cale să se mute în zodia Gemenilor, înainte să devină retrogradă în luna mai. Fii atentă la felul în care îți gestionezi bugetul și plăcerile vinovate în acest interval. Luna viitoare acestea vor fi temele de referință pentru tine! Într-o notă optimistă, Marte va face joncțiunea cu Venus în ceea ce privește resursele tale financiare, ceea ce va aduce un pic de lumina în haosul existent. Nu te opune schimbărilor care au loc. Ești pe drumul creșterii și al dezvoltării!

Gemeni

Te simți bine în pielea ta și flirtezi mai mult ca de obicei. Pe lângă distracția de care vei avea parte luna aceasta, este important să fii conștientă de felul în care comunici, mai ales cu cei apropiați. Vestea bună este că Venus îți menține frumusețea, șarmul și grația în drumul sau prin zodia ta. Așa că simte-te liberă să te lași în voia plăcerilor. Asigură-te că nu-ți lipsesc tactul și onestitatea față de ceilalți. Conjuncția lui Venus cu Marte se va face resimțită în ceea ce privește spiritul tău antreprenorial, ceea ce îți dă ocazia să-i ajuți pe cei din jur, folosindu-te de înțelepciunea ta. Așa că vorbește din inima!

Vărsător

Te miști mai mult și cu mai multă energie. Ești într-o formă de zile mari! Marte este în trecere prin zodia ta și asta îți va aduce un surplus de energie, dar și multă nerăbdare. Din fericire, Marte va face conjuncția cu Venus și îți va influența în mod pozitiv dispoziția pentru distracție, romantism și creativitate. Te vei simți mai creativă decât de obicei, așa că nu lăsa acest izvor neașteptat de energie să se irosească. Luna Plină este prezentă în zodia Balanței și asta înseamnă că vei avea ocazia să te rupi de ceea ce făceai și o să iei de la capăt. Ai încredere să faci acest pas!

Sursa: andreearaicu.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: Aprilie aduce noroc în dragoste pentru aceste zodii

Distribuie articolul: