Te surprind mereu persoanele care sunt foarte atente la gesturile partenerilor și chiar ajung să le verifice telefonul? Dacă un astfel de comportament ți se pare greu de acceptat, atunci probabil ai una dintre aceste 3 zodii.

Iată care sunt zodiile care nu sunt de obicei geloase într-o relație, bazându-se mereu pe încrederea în partener

Săgetător

Dacă există un lucru care definește caracterul unui Săgetător este cât de intens își apreciază libertatea și independența. Acesta este un semn că nu vrea să se simtă presat sau blocat în orice fel, așadar nu suportă ca cineva să ia decizii pentru el. Asta indică că modul lor de a gândi este incompatibil cu gelozia. Desigur, simt și ei asta din când în când, însă la finalul zilei, faptul că își doresc o relație relaxată, fără restricții arată că gelozia nu este o trăsătură specifică acestei zodii.

Totodată, nativii Săgetător nu se grăbesc să aibă angajamente serioase, așadar sunt destul de realiști când vine vorba de întâlnirile cu alte persoane și nu vor avea așteptări că persoana cu care s-au întâlnit o singură dată nu va mai ieși și cu altcineva la început.

Vărsător

Gelozia nu este o caracteristică specifică acestei zodii care preferă în general să se ferească de sentimente. În situațiile rare în care gelozia apare, Vărsătorul reușește să treacă destul de repede peste situațiile tensionate. Pentru momentele în care gelozia nu dispare sau pur și simplu partenerul pare să încerce în mod special să îl provoace, Vărsătorul preferă pur și simplu să iasă din relație. Asta indică că nu este interesat să domine relația, așa că oferă libertate ca fiecare să facă ceea ce își dorește cu adevărat.

În momentul în care partenerul sau partenera nativului Vărsător încalcă o limită, acesta va părăsi imediat relația, fără a se uita înapoi. Așadar, deși nu este suspicios, momentul în care se demonstrează că a fost înșelat, Vărsătorul uită complet de persoana pentru care avea sentimente.

Pești

Peștii apreciază iubirea adevărată și visează la o poveste de dragoste romantică, tradițională. Aceștia își doresc încredere și securitate când vine vorba de relația lor, însă ei nu cred că este o soluție să ai o relație în care totul este controlat. Din contră, ei preferă să ofere libertate și să respecte intimitatea jumătății lor. În plus, un lucru specific acestei zodii este faptul că pune persoana pe care o iubesc pe primul loc, asigurându-se astfel că respectă mereu dorințele și nevoile acelei persoane.

Sursa: elle.ro 

Distribuie articolul: