V-o amintiți pe studenta de la medicină care i-a răpit inima juratului Florin Călinescu la „Românii au Talent”? Daniela Machidon este parte din proiectul #CEvreaEA și ne spune ce așteaptă de la viață, într-un an.

„Vreau să mă bucur de viață. După mine este cel mai bun plan, deoarece toate celelalte vin după aia. Nu vreau să știu că va fi pe viitor, vreau să fac totul ca să fiu împlinită și fericită. Anul acesta am înțeles cât de relativ este raportul de exaltare de o parte, și tristețe pe cealaltă, cât de rapid te poți perinda în aceste extreme.

Vreau ca în anul ce vine să fiu mai pregătită emoțional de a înfrunta aceste încercări. Muzica și medicina sunt iarăși două extreme, la fel ca și mine, sunt o persoană cu necesitatea vitală de a mă manifesta multilateral. Vreau să am o ascensiune productivă pe ambele domenii, în muzică va fi cu mici surprize despre care veți afla la timpul potrivit”, spune Daniela pentru EA.md.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Ce-și dorește peste un an Cleopatra Stratan. Interpreta e parte din campania #CEvreaEA (Video)