Eforturile pe care Victoria Beckham le-a făcut pentru a renunța la tatuajul de pe spate au dat rezultat. Fosta membră a trupei Spice Girls și-a expus locul în care altădată trona un citat dedicat soțului ei, David Beckham. „Sunt a iubitului meu, iar iubitul meu îmi aparține”– scria în ebraică pe gâtul și pe spatele Victoriei.

Prezentă la gala British Fashion Awards 2018, organizată luni seară la Londra, vedeta a purtat o rochie care îi lăsa spatele la vedere, iar în locul în care se afla tatuajul au rămas doar câteva urme slabe de tuș.

Potrivit Daily Mail, designerul a început încă din 2015 să urmeze tratament cu laser pentru îndepărtarea cernelii de pe piele pentru că tatuajul i se părea învechit și jenant.

Ziarul britanic scrie că Victoria a renunțat doar la tatuaj, nu și la dragostea pentru David, iar în ciuda speculațiilor care i-au vizat în ultimul an, mariajul lor rămâne solid. De altfel, cei doi au fost împreună la evenimentul de luni și erau foarte fericiți.

 

Citatul în ebraică nu-i singurul pe care Victoria Beckham l-a îndepărtat în ultimii ani. Aceasta a renunțat la alte două pe care le avea pe încheietură.
Primul marca data la care ea și David și-au reînnoit jurămintele, în 2006, iar celălalt era un scurt citat în latină, care se traducea prin „din nou de la început”, pe care și l-a făcut când s-a mutat în America pentru ca David să poată juca la LA Galaxy, în 2007.

Potrivit The Sun, Victoria a început să simtă că tatuajele ei sunt jenante după scandalul în care David era acuzat de infidelitate de către Rebecca Loos.

Vedeta mai are tatuate cinci stele pe spate, un desen care o reprezintă pe ea și pe cei trei fii, făcut înaintea nașterii fetiței sale, Harper, potrivit eva.ro.