Probabil te întrebi cum poate un anumit film să nu fie potrivit pentru vizionarea în cuplu, această activitate fiind una dintre cele mai apreciate de îndrăgostiți. Fiecare poveste ne creează involuntar opinii pe care, mai târziu, ajungem să le discutăm cu ceilalți, iar acesta pare să fie și principalul motiv pentru care trebuie să păstrezi câteva pelicule doar pentru tine.

Revolutionary Road 

După succesul imens din „Titanic”, Kate Winslet și Leonardo Dicaprio se reunesc în „Revolutionary Road”, în care interpretează rolurile unui cuplu cu doi copii. Nemulțumiți de statutul lor decid să se mute în Franța, Kate rămâne însărcinată cu cel de-al treilea copil  și totul începe să se destrame. Declinul unui cuplu care părea perfect poate instaura neîncrederea chir și în relația celor mai promițătoare cupluri, deci îl poți pune pe lista filmelor pe care nu trebuie să le vizionezi alături de partener.

Unfaithful 

Connie Summer (Diane Lane) este o femeie nefericită în propria căsnicie, însă acest lucru se schimbă când îl întâlnește pe Paul Martel (Oliver Martinez). Aventura pe care o va avea cuprinde în totalitate consecințele apărând în scurt timp și răsfrângându-se asupra mariajului său.

Pentru a evita o discuție contradictorie cu partenerul, pe tema infidelităților, este de preferat să păstrezi filmul doar pentru tine.

 Magic Mike

Este filmul perfect de vizionat împreună cu prietenele tale, discutând intens despre acțiunea desfășurată. Dincolo de prestația actorilor, filmul explică perfect drama și provocările care survin în această industrie.

Dacă nu vrei să te confrunți cu gelozia partenerului, mai ales atunci când nu-ți poți stăpâni zâmbetul în timpul apariției lui Channing Tatum, ar trebui să-ți alegi foarte bine compania.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 

Acțiune filmului se concentrează pe un bărbat și o femeie, foști iubiți, care decid să își șteargă complet amintirile, fiind prea dureros să se gândească la toate momentele frumoase împreună după despărțire.

Povestea tristă de iubire ne face să trăim sentimentele intense alături de protagoniști, și nu cred că vrei să-ți petreci întâlnirea alături de partener cu lacrimi în ochi.

Sweet November

Pentru a reuși să fie mai împăcată cu moartea sa iminentă, provocată de o boală în faza sa terminală, Sara își petrece ultimele zile îmbunătățindu-le viețile oamenilor cu prezența ei, un efort pe care l-a depus pentru a vindeca persoanele pe care le întâlnește de orice suferință pe care o trăiesc.

Lucrurile se schimbă după ce se îndrăgostește de Nelson, însă relația dintre ei se sfârșește odată cu moartea Sarei. Ca și în cazul „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, povestea este mult prea tragică pentru a fi vizionată împreună cu persoana iubită. În plus poate stârni argumente contradictorii.