La 58 de ani, Cindy Crawford se află într-o formă excepțională și este determinată să reușească în afaceri! Cu toate acestea, nu în industria frumuseții, așa cum am putea crede, ci în cea a băuturilor alcoolice.

Fostul model de origine americană, Cindy Crawford, deține deja o linie cu produse pentru îngrijirea pielii și părului, așa că își încearcă norocul într-un alt domeniu. Cu spirit antreprenorial dezvoltat, cea care a fost una dintre cele mai bine plătite modele din lume își lansează propria tequila. Băutura se numeșe Casamigas Jalapeño, conține sirop de agave și ardei iuți, iar pe etichetă sunt desenate buzele lui Cindy Crawford și semnătura sa.

Alegerea lui Cindy Crawford de a-și lansa propria băutură nu a fost întâmplătoare. Potrivit „Page Six‟, în urmă cu șase ani, fostul model privea apusul împreună cu soțul ei, iar atunci s-a gândit la această rețetă inedită. De altfel, soțul vedetei, antreprenorul Rende Gerber, a lansat un brand de tequila celebru, alături de actorul George Clooney și omul de afaceri Mike Meldman. După 10 ani de activitate, ei au vândut compania în anul 2017 pentru suma de 700 de milioane de dolari.

Cindy Crawford: „Tequila este secretul căsniciei fericite‟

Se pare că tequila este o băutură specială pentru acest cuplu! Într-un interviu acordat revistei „US Weekley‟, în anul 2015, Cindy Crawford povestea că și-a cunoscut soțul la o nuntă, unde se servea această băutură. În acel moment, Cindy era căsătorită cu celebrul Richard Gere, iar Rende Gerber se afla într-o relație: „Ne-am întâlnit la o tequila. Cu siguranță cred că tequila este secretul căsniciei fericite‟, a glumit fostul model.

Cindy Crawford este căsătorită cu Rende Gerber de 26 de ani, iar împreună au doi copii, Presley (24 de ani) și Kaia (22 de ani). În propria carte, a povestit că și-a dorit dintotdeauna să devină cea mai bună variantă a ei pentru a-i face pe plac soțului: „Am vrut să arăt și să fiu precum cea mai frumoasă fată pe care Rande o iubește‟, a scris ea.

Distribuie articolul: