Revistele fashion de renume își deschid ușile în fața creatorilor de modă din Moldova. Dovadă este apariția recentă a unei ținute create de un designer moldovean pe site-ul revistei British VOGUE. 

Este vorba despre creația designerului Rodika Goreea, fondatoarea brandului Goreea, stabilită de câțiva ani în Canada.

Recent, poza cu una din ținutele create de ea, a ajuns pe site-ul revistei British Vogue, iar acesta este un pas imens în industria modei care, cu siguranță, îi va face brandul mult mai cunoscut și apreciat de fashionistele din lumea întreagă.

Este vorba despre o ținută compusă din pantaloni și cămașă, care fac parte dintr-o colecție lansată de Rodika Gorea în 2018, dar care este extrem de actuală și în prezent.

„Fondată de Rodika Goreea, Goreea este un brand de haine pentru femei de tip ready to wear (n.r. gata-de-purtat). Designuri puternice, îndrăznețe și feminine, cu siluete sofisticate, dar jucăușe, ce reprezintă șicul european mixat cu stilul urban canadian. Toate fabricate în Vancouver, Goreea portretizează o parte inteligentă etică și sustenabilă a modei. Diferitele texturi, culori și manipulări ale materialului fac fiecare piesă a acestui brand unică și interesantă”, menționează Vogue.co.uk.

Deși a studiat Matematică și Informatică la USM, pasiunea pentru design vestimentar a avut un loc deosebit în inima ei. Dorința de a studia și evolua în domeniul dat au făcut-o să parcurgă mii de kilometri. Rodika a studiat Fashion și Design într-un colegiu din Vancouver, Canada, iar acum, pe lângă lansarea propriilor colecții de haine, aceasta instruiește studenții în domeniul care a consacrat-o.

Echipa EA.md îi dorește succese mari în continuare!

Foto: Facebook.com/RodikaGoreea, Vogue.co.uk

Vezi și: O rochie semnată de moldoveanca Rodica Goreea a obținut victorie la un concurs canadian de fashion