Culorile hainelor pe care le porți reprezintă un element foarte important în obținerea unui look de senzație, reîntinerit. Chiar dacă ai trecut de vârsta tinereții, ai doi copii acasă și un job stresant, asta nu înseamnă că trebuie să îmbraci doar în nuanțe închise, precum negru sau maro, deoarece viața trebuie trăită și simțită pe deplin la orice vârstă. 

Roz

Rozul delicat și strălucitor atrage atenția și oferă o gingășie aparte femeii care poartă piese vestimentare în această nuanță. Mai mult decât atât, culoarea este asociată cu tinerețea, motiv pentru care este ideală pentru doamnele care vor să pară mai… fresh.

 

Turcoaz

Femeile cu pielea deschisă la culoare, însă și cele cu tenul măsliniu pot opta pentru piese vestimentare în nuanțe calde, așa cum este turcoazul. Această culoare scoate în evidență nuanța pielii și te întinerește cu câțiva ani.

 

Bleumarin

Această culoare este perfectă pentru femeile care iubesc nuanțele închise, dar sunt sătule de negru. Bleumarinul acoperă de minune imperfecțiunile corpului și nu scoate în evidență ridurile.

Gri deschis

Aceasta este o culoare foarte practică, potrivită cu orice altă nuanță, fie că este închisă, îndrăzneață sau caldă. Griul deschis te întinerește și te revigorează, lucruri esențiale pentru un look cool.

Roșu 

Roșul semnifică pasiune, dragoste și energie. În momentul în care te hotărăști să îmbraci un articol vestimentar în această culoare, capeți un aspect tineresc și un sex-appeal irezistibil.

Liliachiu

Culoare nobilă, luminoasă, caldă și elegantă, liliachiul poate fi asortat de minune cu galben sau crem, oferindu-ți feminitate și prospețime.

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul: