După ce și-a văzut pusă pe picioare afacerea lansată acum o lună la Chișinău, Tany Vander și-a făcut din nou bagajele, de data asta pentru a ajunge în Italia. Nu a mers de una singură în scurta vacanță, avându-l alături pe bărbatul alături de care de declară oficial îndrăgostită deja de câteva luni bune.

„Îmi plac escapadele. Îmi aduc o mulțime de fluturi în stomac, iar eu ador această senzație”, spunea Tany Vander, acum circa o săptămână.

I love escapades 😍😍😍They give me a loooot of butterflies feelings 🦋 ..and I loooove that 🤗😍❤️#escapades #buterflies

A post shared by Tany Vander (@tanyvander) on

Frumoasa artistă și, mai nou, femeie de afaceri, a ales și de această dată Italia drept punct de destinație pentru câteva zile. Prima oprire a fost orașul Milano – un adevărat paradis al turiștilor, gurmanzilor și împătimiților de cumpărături.

După vizitarea principalului oraș din Italia de nord, cuplul a rămas în Lombardia, alegând să se deplaseze spre Lacul Como – destinația ideală pentru cei care vor să dea uitării gălăgia urbană de la Milano. Acest lac oferă vizitatorilor o adevărată ocazie pentru a evada în mijlocul naturii, iar Tatiana și Vasilyi au profitat din plin de șederea aici.

Epic and Never get old😌😍#milano #duomomilan

A post shared by Tany Vander (@tanyvander) on

Cele câteva zile de aflare în nordul Italiei au fost ca o gură de aer proaspăt pentru Tany Vander, care s-a întors la Chișinău, pentru a ține în continuare sub control activitatea restaurantului său.

Tany Vander se lansează în afaceri. Tânăra interpretă și-a deschis un restaurant în Capitală

❤️ @vasiliy_lungo #comolake

A post shared by Tany Vander (@tanyvander) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: