Este extrem de fericită și își împărtășește zilnic trăirile cu urmăritorii săi. Tany Vander a făcut noi destăinuri despre sarcina sa. 

De această dată nu a făcut-o prin intermediul rețelelor sociale, ci la TV. Fiind invitată pe canapeaua Liliei Ojovan, în cadrul emisiunii Vorbe bune cu Lilu, Tany Vander s-a lăsat descusută de secrete. Aceasta a povestit că nu s-a așteptat deloc și a fost uimită să descopere că este însărcinată.

Consultanta în nutriție a dezvăluit entuziasmată care este sexul bebelușului său. „Băiețel! „Eram sigură că va fi băiețel. Nu știu de ce, dar să știi că toată viața mi-am dorit o fetiță, până în momentul în care l-am cunoscut pe soțul meu”, povestește aceasta apoi continuă: „Am zis că ar fi păcat să nu nasc un bărbat care să fie la fel ca el”

„Niciodată n-am fost pregătită. De la Vasile, într-adevăr am simțit că aș vrea un copil”

Citește și: Tany Vander este însărcinată! „Eram în 5 săptămâni când am aflat” (Foto)

Tany a mai povestit cum a aflat vestea și că inițial nu i-a venit să creadă: „M-am întors din Monte Carlo. Credeam că sunt într-o continuă intoxicație. Am venit din vacanță și mâncam terci”

Atunci ea a intuit ceva și a făcut nu unul ci patru teste și deși toate au arătat pozitiv, tot nu a fost convinsă. Atunci a dat o analiză de sânge, iar când sarcina a fost confirmată a lăcrimat. Femeia a mai povestit cum l-a surprins pe soțul său, Vasiliy Lungo, cu o… suzetă!

Vezi în video de mai jos ce a mai dezvăluit aceasta.

Sursa: Vorbe bune cu Lilu

Foto: Instagram.com

Vezi și: Tany Vander este astăzi mireasă! (Foto)

Distribuie articolul: