Ieri, 20 ianuarie, Olga Buzova a împlinit 34 de ani. Acum putem crede că vedeta din Rusia este cu adevărat fericită. Are o carieră de succes, se bucură de iubirea fanilor și, cel mai important poate, de dragostea unui bărbat. Iată cum au răsfățat-o apropiații și fanii.

Olga și David Manykeno se bucură de o vacanță exotică în Thailanda, acolo vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere și a publicat mai multe fotografii și filmulețe.

„Azi sunt sărbătorită! 34 de ani este despre iubirea de sine necondiționată. Când îți dai seama că natura te-a creat perfectă și nu trebuie decât să te tratezi cu respect. Când devii înțeleaptă și nu mai vrei să demonstrezi nimic nimănui – viața deja a demonstrat totul. Doar te bucuri de tine, de viață și de realitatea pe care singură ți-ai creat-o. Mulțumesc universului pentru acest an, mai departe va fi și mai bine, sunt convinsă. Mulțumesc părinților pentru viață. Tot ce am acum le datorez lor, a scris Olia în dreptul pozei de mai sus. 

Interpreta a fost alintată de prieteni și familie cu o mulțime de flori.

Amintim că vedeta TV și interpreta este printre cele mai bogate persoane din această industrie, conform revistelor de specialitate.

Vezi și: Olga Buzova are un nou iubit: „Mulțumesc anului 2019 pentru tine” (Video)

Distribuie articolul: