DARIA ROOM este cămăruța cu proceduri și produse de remodelare corporală la care vizează orice femeie. Conceptul este dedicat în exclusivitate sexului frumos, oferind proceduri non invazive și prietenia cu frumusețea, la care vrei să revii oricând. Creatoarea Daria Room, Ana Platonov, ne povestește în cadrul emisiunii 20+ despre cum să oferi femeilor siguranță, intimitate deplină, o atmosferă caldă și relaxantă, un moment de liniște și o echipă prietenoasă și profesionistă.

„Ceea ce ne-am propus noi este să fim diferiți pe piață, suntem cei care spunem „NU injectărilor, NU chirurgiei”. Suntem printre primii în țara noastră care am venit cu un nou concept de frumusețe naturală – bazată pe aparataj și tehnici moderne.”

Pentru a obține rezultate bune și a satisface clientele, trebuie să investim mult în aparatele cu care lucrăm. Salonul l-am dotat cu aparatură de ultimă generație din domeniul remodelării corporale care tratează celulita, accelerează pierderea în greutate și centimetri.

daria room 1

„Pot spune că investim foarte mult în personalul nostru, însă la baza poziției noastre stă totuși dăruirea și dorința. Ceea ce facem noi este echivalent cu arta, nu este cu nimic diferit de pictură sau sculptură, deoarece având în față pacienta, încercăm să o tratăm la nivel de artă”, spune Ana Platonov.

Investiția a fost foarte mare, însă zâmbetul și satisfacția clientelor compensează totul:

daria room 2

„Investiția în aparataj este una care nu se rambursează nici în 10-20 de ani, este o investiție pe termen lung. Chiar nu mă gândesc la aspectul dacă se merită sau nu. Cel mai important pentru mine este că avem rezultate bune. Cea mai mare dorințe este ca femeile să ajungă să se accepte așa cum sunt și ca să ajungă să viziteze un salon doar pentru a se răsfăța, dar nu pentru aparențe. Principiile care au fundamentat intrarea mea în afacere sunt sinceritatea și corectitudinea, care stau la baza oricărei colaborări. Atunci când îți faci lucrul profesionist restul merge de la sine”, mai povestește creatoarea Daria Room.

Ana platonov Daria room

Publicitatea lor a avut mare succes pe rețelele de socializare, nu au cheltuit bani în vânt pentru a face multă reclamă.

„Ceea ce ține de publicitate – nu achităm nimănui pentru ea, dar venim ca recompensă cu terapii și cu rezultate garantate. Cred că acestea sunt mult mai importante pentru clientele noastre care ne sunt și ambasadoare ale brandului”, recunoaște Ana Platonov.

Dorința mare pentru Daria Room este ca familia ei să tot crească, să obțină încredere și siguranță de la cliente:

Îmi doresc pentru Daria Room să aibă o echipă fidelă, fidelitate și o căsuță mai mare decât cea pe care o avem la moment.”

Foto: Unofficial: Daria Room, Captură Video