Sezonul Vărsătorului aduce în februarie transformări pentru toate zodiile, dar în special pentru acestea trei.

Gemeni

Ești pe cale să-ți defineșți și să-ți rafinezi propria filosofie de viață. Dacă sezonul Capricornului nu ți-a adus mari satisfacții, este important să-ți însușești tot ce ai învățat în această perioada. Ești gata să te imbarci într-o călătorie care îți va schimbă viață? Nimeni nu spune că va fi ușor, dar asta nu  înseamnă că nu te vei distra în timpul acestui proces de învățare. Vei primi o nouă șansă că să-ti urmărești idealurile și o gură de aer proaspăt. Tot ce trebuie să faci este să-ti păstrezi inima și mintea deschise.

Balanță

Unde îți este dorința de a te comportă ciudat? Este timpul să ieși la joacă! Perioada neagră pe care ai traversat-o s-a terminat. Probabil că ai traversat o perioada grea în plan familial, dar vestea bună este că ai ieșit din ea mai puternică și mai încrezătoare decât ai fost vreodată. Acesta este felul în care acționează universul: te provoacă să evoluezi și să devii o versiune mai bună a ta. Urmează o perioada plină de distracție, dragoste, creativitate, copii și romantism.

Vărsător

Să ai parte de cea mai frumoasă aniversare! Eșți pregătită să începi un nou an? Semnul Vărsătorului din care tocmai te pregătești să ieși a fost un prilej de reflecție, analiză a karmei și reîntoarcere la spiritualitate. Acesta este locul în care mergi să dormi, înainte de a renaște. Ultimele luni au fost destul de dure, dar influență planetelor Saturn și Pluto te va ajută să scapi de lucrurile care nu-ti mai sunt de folos. Ultimele redute care trebuie cucerite sunt și cele care te vor solicită cel mai mult. Acordă atenția cuvenită semnelor. Și salută reîntoarcerea luminii solare. Soarele te va revitaliza și îți va reînnoi depozitele de energie.

Sursa

Distribuie articolul: