Vedetele continuă să facă live-uri online și să… dezvăluie secrete! Fosta solistă a trupei „VIA Gra”, Anna Sedokova nu este o excepție. De curând aceasta a oferit informații de-a dreptul prețioase, din culisele trupei. Mai multe, află mai jos.

În timpul live-lui Sedokova a acceptat propunerea de a juca în „Adevăr sau Provocare?”, așa că vedeta nu a avut încotro și a povestit tot adevărul despre, celebra trupă  „VIA Gra”.

Anna spune că tot succesul proiectului „VIA Gra” s-a destrămat după ce Konstantin Meladze s-a căsătorit cu Vera Brejneva. Aceasta zice că după acest eveniment bărbatul și-a pierdut orice interes masculin pentru solistele trupei.

„Cred că, Kostea nu mai este deloc interesat de proiectul ăsta. Iar atunci când vreo solistă încearcă să-l ademenească, el rămâne rece”, spune Sedakova.

Vezi și: „Care certuri? La noi e pasiune!”, Vera Brejneva despre relația cu soțul, pe timp de carantină

Anna a povestit și despre cum stăteau lucrurile cu „VIA Gra” în trecut, dar recunoaște că acum nu are nicio satisfacție să vorbească cu fostele ei colege de scenă, iar chiar dacă o face, atunci este doar din cauza unor proiecte de colaborare.

„Noi toate ne-am declarat război rece. Nu, noi suntem foarte drăguțe una cu alta când ne vedem, dar de fapt nu avem nicio satisfacție din asta. Kostea Meladze ne-a manipulat tot timpul, ne manipula nu ca pe niște artiste, dar ca femei. O manipulare foarte puternică, de genul: „Deci, cine va fi muza mea astăzi?”. Se crea o concurență nebună în care trebuia să dovedești că ești cea mai bună”, spune Sedokova.

Amintim că în intervalul anilor 2003 – 2004, Anna Sedokova, Vera Brejneva și Nadejda Granovskaya au fost solistele trupei „VIA Gra”. În perioada respectivă trupa a lansat cele mai multe piese, cu un succes colosal.

Sedokova a părăsit „VIA Gra” în anul 2004, iar după doi ani, și Brejneva a plecat din colectiv. În anul 2015 Vera se căsătorește în secret cu Konstantin Meladze, potrivit zvonurilor cei doi și-ar fi ascuns relația timp de 10 ani, așa cum Constantin era căsătorit cu Yana Meladze și creșteau împreună 3 copii.

De altfel, și fratele lui Konstantin, Valeriy Meladze la fel s-a căsătorit cu o solistă a trupei „VIA Gra”, este vorba despre Albina Dzhanabaeva cu care Valeriy are doi copii.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: