Celebrul cuplu din Rusia a sărbătorit ieri, 23 octombrie, șase ani de la aniversarea nunții secrete. Konstantin Meladze și-a surprins soția oferindu-i în dar un inel prețios în valoare de 8 mii de euro.

Interpreta și producătorul muzical, deși sunt împreună de mai mulți ani, s-au căsătorit pe 23 octombrie 2015, în cadrul unei ceremonii secrete, alături de cele mai apropiate persoane ale cuplului. Cei doi au avut parte de o nuntă superbă la o vilă de pe țărmul faimosului Lac Como din nordul Italiei.

Deși ambii sunt prinși în mai multe proiecte simultan, Vera și Konstantin încearcă să petreacă de fiecare dată această zi într-un mod deosebit: „Dimineața încă nu știam că soțul îmi va face o surpriză și că seara, după două zboruri, voi fi în brațele lui, vom celebra sărbătoare noastră împreună și voi fi absolut fericită. Iubirea va salva lumea”, a dezvăluit artista pe Instagram.

Aceasta a publicat și o imagine în care cei doi se țin de mână, iar internauții au atras atenția la bijuteria de pe degetul interpretei. Este vorba despre un inel în formă de șarpe( șarpele fiind unul dintre cele mai mari trenduri în materie de bijuterii anul acesta).

Inelul din aur alb de 18 karate, acoperit cu mici diamante de 1,74 carate, costă 8 mii de euro pe site-ul oficial BVLGARI.

Frumoasă surpriză, nu-i așa?