La ai săi 29 de ani, rusoaica Ekaterina Lisina vede lumea de sus, la sensul propriu al acestei expresii. Tânăra originară din orașul Penza măsoară o înălțime nemaivăzută în modeling, iar acum își dorește o distincție oficială din partea Guinness World Records. Cum arată, vedeți mai jos.

Ekaterina Lisina măsoară o înălțime de 206 cm, e cea mai înaltă femeie din Federația Rusă și se intitulează ca și cel mai înalt model din lume, așteptând să-i fie apreciată oficial această calitate.

La ai săi 29 de ani, rusoaica susține că se simte în perfectă armonie cu sine, își adoră picioarele lungi și corpul înalt, simțindu-se minunat cu felul în care arată. Asta, chiar dacă i-a fost întotdeauna greu să-și găsească încălțăminte potrivită mărimii 43.

Ekaterina și-a creat până nu demult o carieră în baschet, fapt oglindit și de lungimea picioarelor ei.

Start to miss bball😟

A post shared by Ekaterina Lisina (@ekaterina_lisina15) on

În 2008, a mers chiar alături de o echipă de femei în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde s-a ales cu medalie de bronz.

Acum, Lisina urmărește o carieră în modeling, promovându-se în fel și chip. Vrea să se afirme în modeling pentru a-și promova forma atletică a corpului, pe care a avut-o întotdeauna.

Tânăra și-a moștenit înălțimea de la părinți, ambii având înălțimi peste medie.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: