Această rețetă de roșii umplute cu ton poate fi aperitivul perfect al unui meniu de vară pregătit pentru cei dragi. Se prepară foarte simplu.

Ingrediente:

  • 1 conservă ton în suc propriu
  • 4 roșii mari
  • 1 ceapă
  • 100 g țelină răzuită
  • 12 măsline negre felii
  • 1 ardei gras roșu
  • 2-3 castraveți mici
  • 1 cană iaurt
  • 50 g semințe floarea-soarelui
  • câteva boabe de struguri
  • sare, piper

Preparare:

Speli, tai capacul roșiilor și le cureți de pulpă și semințe, pe care le păstrezi. Scurgi tonul din conservă și îl amesteci cu țelina și pulpa de roșii. Speli, cureți și tai mărunt castraveții și ardeiul. Combini compoziția de ton cu legumele tăiate, ceapa tocată, măslinele și boabele de struguri tăiate pe jumătate.

Adaugi iaurtul și amesteci bine după ce potrivești de sare și piper. Cu acest amestec umpli roșiile, peste care presari semințele de floarea-soarelui.

SURSA

Distribuie articolul: