Despre faptul că Rihanna știe să atragă atenția celor din jur prin exteriorul său extravagant, ne-am convins încă o dată ieri, când vedeta a sosit în capitala Regatului Unit pentru a asista la premiera europeană a filmului „Valérian and the City of a Thousand Planets”. Întâlnind-o acolo pe actrița Cara Delevingne, cele două au reprodus, fără să realizeze, o scenă celebră la Hollywood.

Rihanna a avut una dintre cele mai neobișnuite apariții ieri, pe covoarele roșii din Londra, unde s-a afișat într-o rochie de culoare roșie, marca Giambattista Valli. Croiala neobișnuită a rochiei a atras din primele secunde atenția spectatorilor și a fotografilor prezenți la eveniment. Adevărul este că ținuta îi strângea exagerat de mult zona decolteului, stârnind o mulțime de critici din partea celor prezenți.

Rihanna nu se mai dezlipește de noul ei iubit. A fost surprinsă sărutând franțuzește un om de afaceri din Arabia Saudită

Rihanna arrives at Valerian Premiere

Decolteul neobișnuit al Rihannei a atras până și atenția Carei Delevingne – actrița fiind prezentă la premieră în calitate de protagonistă a unui rol principal din cadrul peliculei promovate. Privirea aruncată de Cara spre decolteul cântăreței a fost imortalizată în fotografii, stârnind o asociere amuzantă.

20184431_491042087942897_4744245923410870272_n

Este vorba despre o scenă surprinsă în anii ’50, în care Sophia Loren trage cu ochiul la decolteul actriței americane Jayne Mansfield. Cele două au fost fotografiate la Beverly Hills Hotel.

Без названия

Menționăm că „Valérian and the City of a Thousand Planets” este un film SF franțuzesc în limba engleză, regizat de Luc Besson. Rolurile principale sunt jucate de actorii Dane DeHaan (Valérian) și Cara Delevingne (Laureline).

Foto: You Must Remember This, Instagram, Tony Oudot/WENN,