Odată cu venirea sezonului rece, suntem mai predispuși să „prindem” gripă sau o altă infecție respiratorie. Se pare că răceala a dat buzna și în casa prezentatoarei Lilu Ojovan. Fetița acesteia s-a îmbolnăvit și acum primește îngrijire specială din partea mamei.

Potrivit lui Lilu, cel mai bun medicament este dragostea. Copiii au o nevoie enormă de dragoste și afecțiune din partea părinților. Lucru ce-l putem observa în poza de mai jos, unde prezentatoarea apare împreună cu fetița sa de doi anișori, Teia. Priviți cât de adorabile sunt!

„Cum iti tratezi copilul? Ma joc cu el🥰nu vreau sa le jelui și sa imi plâng mie de jele când fetele sunt atinse de vreun virus sau răceala. Vreau sa învețe ca dacă îți plângi de mila sau durere nu o sa treacă mai usor, ba mai greu chiar. Am luat-o cu zăhărelul pe Teia, adică nu i-am dat dulciuri, doar sirop și prin multă mișcare și joaca sper sa își revină din răceala și tuse. Acum o adorm. Înainte si-a încolăcit brațele ei micuțe in jurul gâtului meu și m-a strâns tare tare, așa cum am învățat noi sa ne exprimam dragostea. M-a pupat de câteva ori și in acel moment ma întrebam poate de fapt Teita pe mine ma “lecuiește” nu eu pe ea
Copiii noștri au nevoie de noi, probabil acesta e cel mai bun medicament – dragostea. Multumim pentru urările de sănătate. Însănătoșire grabnica și voua, celor care aveti nevoie. Sper ca pe lângă medicamente mai primiți și o doza buna de dragoste, ca sa va reveniti pe deplin.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a scris prezentatoarea pe contul ei de Instagram.

L a scurt timp, Lilu a fost inundată cu mesaje și urări de bine. „Însănătoșire grabnică”, „Frumoasele! Sănătate! Cu o mamică informată, copiii trec mult mai ușor peste boli. P.S.Tare-mi mai place minimalismul din decorul casei voastre.”, „Te admir! Indifferent că suntem noi maturi, atunci când NE sințim prost avem nevoie de o îmbrățisare caldă și sinceră! AVEM NEVOIE DRAGOSTE ❤️ CE să Mai zicem de niște pici 💙💙💙 Sănătate Teiței!”, sunt câteva din comentariile fanilor.