O fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex, stă înrămată pe o masă din Buckingam Palace, casa Reginei Elisabeta a II-a.

Fotografia și alte poze de familie sunt văzute în fundalul unei fotografii de presă în care Regina se întâlnește cu George Brandis, comisarul australlian în Marea Britanie.

În fotografia cu nepotul său și proaspăta sa soție, cei doi se îmbrățișează și zâmbesc, iar Meghan are mâna pe pieptul lui. Harry poartă un costum simplu, clasic, în timp ce ducesa strălucește într-o rochie de un albastru pal, deschis. Nu se știe când a fost făcută fotografia.

Harry și Meghan s-au căsătorit pe 19 mai, după un an și jumătate de când s-au cunoscut. La nuntă, Meghan a purtat o rochie Givenchy și tiara Reginei Maria.

În ziua cea mare, cei doi s-au pozat cu membrii familiei pentru o serie de portrete de familie oficiale. Ceremonia a fost difuzată în direct în întreaga lume, mai multe celebrităși fiind invitate: Serena Williams, Oprah Winfrey, George Și amal Clooney și mulți alții.

Fratele mai mare a lui Harry, Prințul William a fost cavaler de onoare. Doi dintre copii lui Kate Middleton și ai lui William, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost cavaleri, respectiv domnișoare de onoare.

Citește și: Ducesa de Sussex a mai fost căsătorită! Află cine este fostul soț a lui Meghan Markle (Foto)

Distribuie articolul: