Meghan Markle radiază de fericire. Soția prințului Harry pare că acum a revenit la stilul de viață cu care era obișnuită și pe care mereu și l-a dorit. Apariția Ducesei în show-ul lui Ellen Degeneres este o surpriză colosală pentru toată lumea. 

Pe canalul de youtube al show-ului a apărut o secvență scurtă din interviul oferit de fosta actriță. Meghan a povestit despre cum era viața ei la începutul carierei și ce mașină veche conducea.

„Mașina mea avea propria ei viață”. După spusele lui Meghan ușa din partea șoferului nu de deschidea, astfel pentru a ieși din mașină era nevoită să iasă prin portbagaj.

„Țin minte că mă parcam într-un loc mai ferit deschideam portabajul și ieșeam din mașină, iar când trebuie să intru procedam la fel”, a povestit Meghan cu zâmbetul pe buze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Soția lui Harry a vorbit și despre fiica lor, Lilibet, care acum trece prin momente destul de grele. Micuța se luptă cu durerea primilor dinți. „Recurg la toate metodele pentru a o ajuta, inclusiv la tequila”, a glumit Meghan.

Se pare că Meghan Markle şi prezentatoarea TV Ellen Degeneres sunt prietene apropiate, cele două vedete întâlnindu-se în urmă cu ceva ani la un adăpost pentru câini.

Amintim că în ultimul interviul oferit de Prințul Harry și Meghan lui Oprah Winfrey, cei doi au oferit câteva declarații uluitoare. Ei au făcut dezvăluiri despre viața din sânul familiei regale britanice și probabil cea mai stânjenitoare este aceea că familia regală ar fi fost îngrijorată  în privința culorii pielii pe care o va avea fiul lor, Archie.

Spre deosebire de acel interviu, care a stârnit multe controverse, acesta pare a fi unul relaxat și cel mai probabil nu va dăuna imaginii familiei regale, dar rămâne de văzut atunci când va fi publicat materialul integral.

Distribuie articolul: