Brad Pitt e foarte mândru de nepoatele lui, care încearcă să-și croiască un drum în viață fără a profita de greutatea numelui lor. Iată cine sunt cele 4 tinere și cu ce se ocupă ele!

Actorul american are 6 copii, dar a petrecut mai mult timp în compania nepoților săi. Are 6, patru fete și doi băieți, toți urmași ai fratelui său, Douglas Pitt, și ai surorii sale, Julie Neal Pitt.

Membrii celor două familii trăiesc departe de lumina reflectoarelor și de vâltoarea Hollywood-ului.

Sydney Pitt

În vârstă de 22 de ani, Sydney Pitt este fiica cea mare a lui Douglas Pitt, fratele lui Brad. Tânăra e studentă a Universitatea Drury din Springfield, Missouri. Ea studiază Arhitectura, inspirată chiar de unchiul Brad.

 

View this post on Instagram

 

Looking for my masters degree like

A post shared by Sydney Pitt (@pidney) on

„Sydney seamănă cu Brad și are aceeași genă creatoare, e incredibil de talentată, iar el a ajutat-o să o apuce pe drumul cel bun”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Reagan Pitt

Sora lui Sydney Pitt a absolvit în această vară Facultatea de Jurnalistică și Comunicare la Universitatea Missouri. Imediat după studii a devenit media production associate la KOMU TV, un canal media digital afiliat NBC.

 

View this post on Instagram

 

this warm weather got me feelin like

A post shared by Reagan Pitt (@reagannn) on

În timpul facultății a lucrat în mai multe locuri, cum ar fi o farmacie din Springfield, unde avea sarcina de a păstra legătura cu clienții și de a prelua comenzile venite din partea acestora. Mai mult, a fost voluntar pentru mai multe cauze sociale.

Rylie și Josie Neal

Surori gemene, Rylie și Josie Neal sunt fetele lui Julie Neal Pitt, sora lui Brad Pitt. Cele două duc o viață cât se poate de normală, în comparație cu verișorii lor faimoși, Shiloh, Vivienne și Knox Jolie-Pitt.

Însă, la fel ca ei, cele două surori au trei frați: doi înfiați și unul natural.

Rylie Neal (22 de ani) studiază Relații Publice la Universitatea Harding și este în anul 4. Josie Neal (22 de ani) este studentă la Universitatea din Arkansas și este, de asemenea, în ultimul an.

SURSA

Distribuie articolul: