Prințul William a comentat pentru prima oară decizia prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de a renunța la privilegiile familiei regale. Se pare că Prințul William regretă că nu mai are o relație strânsă cu fratele lui, acesta consideră că acum sunt „ două unități separate”. Află mai jos ce a povestit în legătură cu acest subiect o persoană din anturajul acestora, pentru revista „The Sunday Times”.

„Toată viața i-am fost alături, am fost cel care mereu era gata să-l ajute. Dar, de acum încolo, nu o să-l mai pot îmbrățișa niciodată- am devenit străini. Sunt întristat din acest motiv. Ceea ce putem noi face, ceea ce pot eu să fac este să încerc să-l susțin și să sper că va veni un moment în care vom avea aceleași viziuni. Mi-aș dori să fim o echipă”, s spus prințul William.

Soțul lui Kate Middleton se află într-o stare de „tristețe profundă”, potrivit presei britanice. Ducele de Cambridge și-a exprimat speranța că prințul Harry și soția lui vor putea într-o zi să găsească din nou un numitor comun cu rudele lor.

Recent, au apărut informații potrivit cărora viitorul rege și tatăl său, prințul Charles, erau furioși din cauza deciziei prințului Harry și a lui Meghan Markle. Potrivit zvonurilor, aceștia nu ar fi avertizat familia lor că vor renunța la privilegiile regale. Pe 10 ianuarie, regina Elisabeta a II-a a organizat o întâlnire de urgență din cauza situației create.

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Ducii de Sussex renunță la titlurile regale!