Prințul Harry a anunțat lansarea proiectului de caritate HeadFIT, care se va concentra pe sănătatea mintală a femeilor și a personalului militar.

În urmă cu trei luni, prințul Harry, în vârstă de 35 de ani și Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, au anunțat că renunță la titlurile și privilegiile regale, părăsind Anglia și că își vor câștiga banii pe cont propriu. La momentul actual, Meghan a dublat vocea unui personaj dintr-un film documentar pentru Disney, iar Harry a lansat o organizație de caritate HeadFit, un proiect fitness ce se va preocupa de sănătatea psihică a femeilor și a personalului militar.

Sursă: glamour.ru

„Când vorbim despre fitness, noi nu vorbim doar despre faptul cât de rapid alergați sau câte greutăți ridicați. Este vorba despre sănătatea mintală, despre forță și rezistență pe parcursul întregii vieți”, a spus Prințul Harry.

„Dacă vrei să fii cu adevărat sănătos și puternic, trebuie să îți antrenezi mintea și corpul ca un tot întreg. Unele persoane aleargă, altele înoată sau merg cu bicicleta pentru a fi sănătoase fizic. Dar ce faci pentru a rămâne într-o formă mintală bună? Gândiți-vă la ce puteți face pentru a vă mări potențialul”, a completat Harry.

După spusele lui Harry, trei ani au fost necesari pentru a realiza proiectul HeadFit. Acesta funcționează în regim online și oferă suport 24 de ore, inclusiv tehnici de respirație și relaxare. Lansarea proiectului a fost programată pentru iunie, dar Harry a decis să îl lanseze cu câteva săptămâni mai devreme, în speranța că HeadFIT va fi util pentru cei aflați în izolare.

Sursă: glamour.ru

Harry a fost înrolat în armată timp de zece ani, din acest motiv cunoaște foarte bine influența serviciului militar asupra stării emoționale și psihice a omului.

Sursă: glamour.ru