Hailey Baldwin s-a căsătorit cu Justin Bieber și a fost o mireasă spectacculoasă. Vedeta a publicat, în sfarşit, imagini de la nuntă în care îi putem admira cele trei rochii de mireasă, care i-au venit ca turnate.

În cursul zilei de ieri, proaspăta măritată a postat pe Instagram imagini nemaivăzute de la nunta ei de acum o săptămână cu alesul inimii ei. „Lunea trecută a fost cea mai specială zi din viaţa mea”, a recunocut faimosul model.

Frumoasa mireasă i-a mulţumit creatorului celei mai spectaculoase rochii dintre toate cele trei purtate în timpul ceremoniei nupţiale. Designerul a fost Virgil Abloh, directorul artistic al departamentului masculin de la Louis Vuitton, care a reuşit să-i ofere lui Haily rochia visurilor ei:

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

„Îţi mulţumesc că mi-ai transformat viziunea în ceva concret şi mi-ai creat rochia visurilor mele. Tu şi echipa ta Off White sunteţi toţi incredibili şi vă sunt etern recunoscătoare că am purtat creaţia voastră minunată!”.

Vălul dramatic al miresei, lung de peste trei metri, a avut o „semnătură” aparte pe el, având brodate cuvintele: „Până moartea ne va despărţi”. Trena rochiei a fost şi ea una spectaculoasă, lungindu-se pe aproape doi metri. Hailey şi-a dorit să fie o adevărată apariţie la altar şi i-a reuşit din plin acest lucru, având în vedere alegerea vestimentară făcută pentru momentul în care i-a spus „Da!” alesului ei.

Pe lângă rochia din dantelă, cu mâneci lungi, doamna Bieber a optat pentru încă două rochii de mireasă. O rochie din mătase, cu decolteu adânc, care poate fi confundată oricând cu un negligee, a fost cea de-a doua ei ţinută de la nuntă. Rochia seamănă izbitor de mult cu ţinuta aleasă de Carolyn Bessette, în 1996, când s-a măritat cu John F Kennedy Jr. Iar pentru petrecerea de după ceremonia religioasă, soţia lui Justin a ales o rochie foarte asemănătoare cu cea creată de Stella McCartney pentru Meghan Markle, când jumătatea Prinţului Harry a cucerit audienţa la recepţia mirilor de la Frogmore Cottage.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit! Vezi cum au arătat mirii la repetiția de nuntă (Foto)