Oficial Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit încă în luna septembrie a anului trecut, dar au dat o petrecere abia acum. Carolina de sud a răsunat ieri seara. La eveniment au participat o mulțime de vedete printre care Kelly Jenner și Katy Perry. 

Totul a început cu o ceremonia de repetiție care a avut loc duminică, unde mirii și-au spus tradiționalele jurăminte. Invitații i-au felicitat și au fost fericiți pentru miri.

La ceremonie Hailey a ales o rochie super sexy. Creația a fost cu umerii dezgoliți și scurtă. Da, Justin este norocos cu așa nevastă.

Artistul a fost elegant, dar ca de obicei nu foarte conservator. Acesta o optat pentru un tricou  cu mânecă scurtă iar în picioare a purtat mocasini.

După ceremonia de repetiție azi a avut loc petrecerea de nuntă. Invitații s-au adunat în hotelul Montage Palmetto Bluffs, potrivit martorilor au fost în jur de 200 de persoane.

Poze de la petrecere încă nu au apărut. Paraparizzi au reușit să surprindă doar un singur moment. Mirii erau la patru acea. Justin într-un costum elegant, iar Haley cu un superb voal pe cap.

Sursa foto: woman.ru 

 

Distribuie articolul: