Vestea despre faptul că interpreta Kătălina Rusu și soțul său, Andrei Croitoru, au devenit părinți a fost făcută aseară, chiar de nașa cuplului. Tot ea a fost cea care a distribuit prima imagine cu fina sa, făcută atunci când a vizitat-o la spital.

Nașa cuplului Rusu-Croitoru a publicat o fotografie în care apare Kătălina Rusu. Interpreta pare obosită, dar are chipul luminat de fericire.

„Doar la câteva ore după naștere, Katalina Rusu este binedispusă și este o mamă fericită, mă mândresc foarte mult cu voi scumpii mei fini. Gândirea pozitivă, dragostea lor frumoasă, credința în Bunul Dumnezeu și susținerea sotului, Andrei Croitoru, care a fost prezent la naștere, dar și cei mai buni lucrători medicali au ajutat-o să aibă o naștere naturală, „o naștere frumoasă” așa a comentat medicul.

Katalina a avut un mod activ și sănătos de viață pe parcursul întregii sarcini, a ascultat sfaturile medicilor, a stat la evidență din primele săptămâni de sarcină și a născut o fetiță frumoasă, dulce și gingașă la Spitalul Clinic Municipal nr.1, unde sunt cei mai buni medici. Eu le doresc multă sănătate, creștere ușoară ți multe emoții pozitive. Vă iubesc, sunteți superbi”, a scris Luminița Suveică pe rețelele sociale.

Interpreta și soțul său sunt mai fericiți ca oricând. „Bine ai venit pe lume, Prințesa noastră”, a scris Andrei Croitoru. La rândul ei, Kătălina Rusu a făcut la fel și și-a împărtășit emoțiile pe care le trăiește în această perioadă frumoasă din viața sa: „Mulțumim bunului Dumnezeu pentru curaj, putere și cea mai dulce ființă care acum doarme ca un îngeraș”

Sursa:: Instagram

Vezi și: Kătălina Rusu a născut! Vestea a fost confirmată de nașa interpretei (Foto)

Distribuie articolul: