În ultima zi de iarnă, 29 februarie 2020, fondatoarea școlii Alina Spătaru își va prezenta o nouă colecție vestimentară cu numele „LUPOAICA”, fiind inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare ale drumului către succes. Simțindu-se încătușată în propria ei viață timp de 15 ani, Alina asociază lupoaica cu natura sălbatică a femeii puternice ce își asumă sacrificii, acțiuni și rezultate.

„În fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și înțeleaptă…”, crede Alina Spătaru.

Alături de colecția „Lupoaica” își vor prezenta colecțiile și alți designeri, absolvenți ai școlii „Shator” și a proiectului de dezvoltare în Design Vestimentar „Shator Fashion Discovery”.

La modul practic, Shator Fashion School invită publicul larg la un adevărat spectacol de modă și transformare. Pe timpul prezentării colecțiilor, participantele vor transpune prin modă idea cursului vieții femeii. De altfel, fiecare colecție este o exprimare a experienței personale de viață a creatorilor.

Regia spectacolului este semnată de Alla Donțu, Youbesc, Creative Institute.

Acțiunea evenimentului va avea loc „în mijlocul pădurii”, acolo unde adesea se regăsește sufletește femeia la una din etapele vieții sale. Motto-ul spectacolului este: „Descătușează-te, crede în tine, oricând o poți lua de la zero”. Te așteptăm la Noaptea Lupilor – spun organizatorii.

Asigură-ți Locul AICI