A răspuns provocării EA.md și ne-a dezvăluit la ce visează în următorul an. Iar Natei albot îi place să viseze cu ochii deschiși și este omul care, foarte perseverent, muncește pentru realizarea dorințelor sale. Pe lângă planurile mari și multe, Nata ne-a dezvăluit și un secret, despre care a vorbit mai mult chiar de ziua sa.

„Răspund la provocarea voastră, deși îmi este greu să mă încadrez într-un minut. Un lucru să știți despre mine: eu ador să visez. Peste un an de zile eu o să fiu studentă cu facultatea aproape absolvită la Montreal – lucru pe care eu mi l-am dorit mult și spre care am mers mai mulți ani de zile. Vreau să cred că peste un an de zile eu voi fi fericita posesoare a unei destinații turistice din Moldova. Nu vă pot da mai multe detalii, le veți afla în curând.

Vreau să cred că peste un an, toate festivalurile pe care le-a făcut până acum KLumea se vor pune bine pe picioare și vor aduce și mai mulți turiști în Moldova. Dacă măcar aceste 3 lucruri bune s-ar întâmpla, la pachet cu sănătate de fier pentru toți membrii familiei mele și cu gândul că acasă lucrurile încep să se îmbunătățească eu m-aș simți bucuroasă și împlinită”, ne declară Nata Albot în video.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A birthday escape to Rawdon. We like it here and we have a lot to come back for. I’ve had the best crêpe bretonne à l’homard et sauce rose and @lasource_bainsnordiques is a must. Prietenii vin chiar și când le spui că n-ai chef de nimic. Te scot din casă când le spui că nu-ți arde de gătit, de gălăgie și petreceri. Te hrănesc, te hodinesc, te aerisesc. Te învață ce fel de picioare trebuie postate pe internet și apoi te întorc acasă cu zâmbet pe buze. Prietenii te fac să înțelegi că sunt așa zile când trebuie pur și simplu să te relaxezi și să-i lași pe ei să îți conducă lumea. Mulțumesc Montreal pentru prieteni. @viorica.suba @mihaelagumeniucbabii @filatdiana ❤️🍷

O postare distribuită de Nata Albot (@nataalbot) pe

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Ce-și dorește o femeie la 39 de ani? Ne-a spus planurile consultanta în alăptare Olga Gutium (Video)