Se pare că despărțirea de Liam Hemsworth ar fi afectat-o mai mult decât am fi crezut! Acum Miley Cyrus și-a făcut un nou tatuaj, i-ar versurile par a fi dedicate anume acestui eveniment din viața artistei. 

Miley Cyrus a cântat noaptea trecută la Premiile MTV VMA 2019, aceasta fiind prima apariție pe scenă a vedetei după despărțirea de Liam Hemsworth.

Miley a cântat pentru prima dată noua ei melodie, „Slide Away”, care se pare că ar fi despre Liam. Artista a purtat o rochie neagră scurtă, părul într-un stil wet și numeroase lanțuri. Fanii nu numai că au apreciat ținuta lui Miley, însă toată lumea a observat că aceasta are și un nou tatuaj pe brațul stâng, un vers care pare a fi o referință directă la despărțirea de Liam.

„My head was feeling scared, but my heart was feeling free” (Mintea mea se simțea pierdută, însă inima mea era liberă, n.r.), acesta fiind un vers din melodia „The Thing”, cântată de Pixies. Acest tatuaj a fost făcut de Winter Stone, un artist apreciat de numeroase vedete de la Hollywood.

La începutul acestei luni un reprezentat a confirmat că Miley și Liam s-au despărțit la mai puțin de un an de la căsătorie. „Liam și Miley au decis să se separe în acest moment. Trecând printr-o continuă dezvoltare și schimbări ca parteneri și indivizi, au decis că asta este cel mai bine în timp ce se concentrează pe carierele lor și pe ei înșiși. Vă rugăm să le respectați procesul și intimitatea”, a declarat un reprezentant al acestora pentru People.

Atunci când despărțirea lor a devenit publică, Miley se afla în Italia, unde a fost surprină sărutându-se cu Kaitlynn Carter, care a anunțat recent despărțirea de Brody Jenner. După ce s-au întors în Statele Unite cele două se pare că stau împreună, însă o sursă a declarat că este vorba despre o relație romantică, dar și de prietenie. „Amândouă trec printr-o situație similară și s-au apropiat din această cauză”, a declarat o sursă pentru People.

Ipostaza în care Miley a fost surprinsă a făcut ca numeroase zvonuri despre o posibilă infidelitate să fie lansate, însă artista a făcut o declarație pe Twitter prin care neagă aceste informații. „Pot să accept faptul că viața pe care am ales-o înseamnă să trăiesc complet deschisă și să fiu transparentă cu fanii mei, pe care îi iubesc, și cu publicul, în procent de 100% din timp. Ceea ce nu pot să accept este să mi se spună că mint pentru a ascunde o crimă pe care nu am comis-o. Nu am nimic de ascuns.”

Sursa: Elle.ro

Distribuie articolul: