Michelle Obama a postat pe Instagram un selfie făcut în sala de fitness și le invită și pe alte femei să arate cum au grijă de ele.

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite rămâne un aliat hotărât în lupta împotriva sedentarismului și a obezității. Ea a vorbit recent despre regimul său de fitness și le-a cerut și altor femei să posteze selfie-uri făcute la sală ca să arate cum au grijă de ele. Michelle Obama a scris duminică pe contul său de Instagram:

Nu mă simt mereu bine pe moment. Dar după ce termin, mă bucur mereu că am fost la sală. Cum aveți grijă de voi în această #Duminicădeîngrijireproprie?”. „E foarte tare cu abdomenul ei!”, a scris cineva pe Instagram. „Așa trebuie să arate o femeie, fără nimic fals sau excesiv!”, a comentat altcineva.

În vârstă de 55 de ani, Michelle Obama nu face rabat la efort când merge la sală. În imaginile postate pe rețeaua de socializare ea apare în echipament de fitness, ridicând o minge grea deasupra capului.

Michelle Obama a devenit o voce importantă în susținerea unei vieți active, lansând o campanie importantă în timpul președinției soțului ei. „Let’s Move!” a fost lansată în 2010, având ca obiectiv reducerea ratei obezității în Statele Unite în decursul unei singure generații, astfel încât copiii născuți astăzi să ajungă la maturitate cu o greutate sănătoasă.

Distribuie articolul: