O nouă ieșire în public a Ducilor de Sussex cu Archie a stârnit numeroase comentarii răutăcioase la adresa lui Meghan Markle. Aceasta a fost invinuită, în mare parte de mămici, pentru faptul că nu știe cum să-și țină bebelușul în brațe.

Nu trece o zi fără ca Meghan Markle să fie „luată la ochi” de cârcotași. De această dată, Ducesa a stârnit comentarii urâte în mediul online pentru faptul că, la ultima apariție în public cu micuțul Archie, nu s-ar fi descurcat. Mai multe „mămici” au criticat-o pentru modul în care își ține în brațe bebelușul.

„Măcar știe cum să-și țină copilul în brațe? Au trecut deja două luni!” și „Arată așa de parcă l-ar scăpa din brațe”, „Nu-și poate ține copilul în brațe, îi este foarte incomod”, sunt doar câteva din comentariile răutăcioase la adresa ei.

Totuși, s-au găsit și susținători care au încercat să „calmeze spiritele”: „Dați-i pace, este mămică pentru întâia oară!”, „Nu e ușor când toți sunt cu ochii pe tine și abia așteaptă să faci o gafă!”.

Cel mai probabil, Ducesa a fost surprinsă în momentul în care îi schimba poziția bebelușului. Cu siguranță, lui Meghan Markle nu-i este ușor în postura de mămică, iar acest lucru li se întâmplă aproape tuturor femeilor.

Aceasta a fost fotografiată în Surrey, unde a mers împreună cu Kate Middleton pentru a-i susține pe William și Harry într-o competiție caritabilă de polo.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: „Ești o Ducesă, oprește-te din a te comporta ca o divă”. Meghan Markle a strârnit reacții neplăcute

Distribuie articolul: