Interpeta Mariana Mihăilă, împlinește astăzi 33 de ani, iar felul în care sărbătorește acest eveniment este cu totul special! Mariana participă la un târg de caritate, unde și-a scos o parte din garderobă la vânzare, iar tot acest efort este făcut în numele unei cauze cu adevărat nobile! 

„Dragii mei! În acest an, ziua mea de naștere am decis să o petrec la târg! 🥳 Astfel împreună cu voi, vom reuși să facem un lucru bun! ❤️ Deci, duminică – 25 august vă invit la un târg de caritate în susținerea fetiței de 3 anișori, pe care o crește în condiții grele tatăl său de 82 de ani! Eu și colegele mele de breaslă, vom veni cu haine, accesorii, încălțăminte din garderoba proprie și le vom expune spre vânzare. Prețurile vor fi foarte atractive! Vă aștept de la mic la mare!, a scris anterior intepreta. 

Zis și făcut! Astăzi, omagiata participă activ în cadrul târgului de caritate, unde și-a expus unele dintre ținute spre vânzare. Bineînțeles că, Mariana a fost felicitată frumos, cu flori și cuvinte calde, de către cei care au pășit pragul târgului.

Iar pe paginele de Facebook și Instagram, interpreta și-a încurajat prietenii să vină la târg, zicând că nici măcar ziua ei de naștere nu o va scuti de onorarea responsabilităților și obligațiunilor pe care le are.

„Bun venit 33! 🤗🎊🥳🍾🎈Vă aștept în număr cât mai mare începând cu ora 10:00 la târgul de caritate organizat de Vintage Bazaar
unde sunt așteptată, iar obligațiunile trebuie onorate chiar și atunci când ești omagiată 👌”, scrie Mariana Mihăilă. 

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Se apropie toamna și se cere un Vintage Bazaar! Vedetele autohtone își pun în vânzare hainele și accesoriile