Vila de lux în care a trăit Avicii se vinde în secret cu suma de 17,5 milioane de dolari. Vânzarea casei super starului vine la doar patru luni de la moartea sa tragică. Iată în ce lux trăia DJ-ul. Conform unui agent imobiliar, Avicii a cumpărat această casă în 2013, în perioadă când avea un succes răsunător cu melodiile „Wake Me Up” și “Hey Brother”, și a plătit pentru ea 15,5 milioane de dolari.

Vila construită în 2008 are 650 de mp, peretele principal este realizat din sticlă și dispune de șase dormitoare și șapte băi. Este poziționată în Hollywood Hills West, o zonă de lux din Los Angeles și se bucură de cele mai superbe priveliști asupra orașului. Vila are dotări de lux, precum un spa și o piscină infinity.

Înainte de moartea să tragică din 28 aprilie, Avicii posta mereu pe Instagram poze sau filmulețe din casa sa. Chiar cu două-trei zile înainte să moară el a postat o poză care ne va bântui mereu. Se află în curtea sa și a scris: „Întotdeauna este însorit în California”. Acea poză a strâns 2,5 milioane de likeuri.

În aprilie, s-a confirmat faptul că el s-a sinucis, iar purtătorul sau de cuvânt a declarat atunci: „Cu o durere imensă în suflet anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. Familia este devastată și va rugăm pe toți să o respectați și să îi oferiți intimitate în aceste momente crunte.”

Deși Avicii a avut un succes formidabil, el a anunțat în 2016 că nu va mai susține concerte pentru că a avut probleme de sănătate ani la rând din cauza stresului, anxietății și a abuzului de alcool.

În documentarul lansat anul trecut se evidențiează faptul că Avicii a fost supus unei presiuni extreme, deoarece a fost nevoit să susțin 320 de concerte într-un singur an.

Avicii a spus despre el că era o persoană introvertită și că avea nevoie de alcool de fiecare data când urca pe scenă. Alcoolul îl ajuta să își depășească emoțiile, stresul și anxietatea severă.

La doar 21 de ani a fost diagnosticat cu pancreatită acută, iar viața sa era în pericol. În 2014 a fost internat și a fost nevoit să își îndepărteze apendicele și vezica biliară.

Când starul suedez a anunțat că nu va mai cânta live, le-a spus fanilor că: „Știu că sunt binecuvântat și că am posibilitatea să călătoresc în toată lumea și să cânt, însă mi-a rămas prea puțin de trăit în viața personală. Nu voi renunța niciodată la muzică și voi continua să comunic cu fanii mei prin intermediul ei, dar m-am decis ca spectacolele din acest turneu, din 2016, să fie ultimele”.

Distribuie articolul: