Actriţa Sophia Loren a împlinit pe 20 septembrie venerabila vârstă de 84de ani și arată foarte bine, în ciuda anilor. Vedeta spune că datorează aspectul tineresc pastelor şi uleiului de măsline.

Sophia Loren şi-a serbat joi ziua de naştere. A fost felicitată de cei doi fii ai ei, Carlo Jr, de 50 de ani, care este muzician, şi Edoardo, de 48 de ani, care lucrează ca regizor.

Actrița este foarte mândră de cei 3 nepoţi pe care îi are. Sophia e o bunică fericită care şi-a dezvăluit secretele ce o ajută să lupte împotriva bătrâneţii. Ea spune că şi-a păstrat mereu silueta datorită pastelor, preparatele ei preferate, notează click.ro.

„Pastele sunt foarte bune pentru sănătate, au confirmat medicii. Sunt carbohidraţi complecşi ce combat foamea şi previn scăderea nivelului de zahăr din sânge. Te ajută să nu mănânci mult şi să nu te îngraşi”, a mărturisit actriţa italiană.

De asemenea, ea consumă numai ulei de măsline, care e sănătos. Îşi dă cu ulei de măsline pe faţă şi pe corp. De aceea nu are riduri. Face plimbări lungi şi se culcă devreme, după ora 20.00, şi se trezeşte zilnic la 5.30. Se uită puţin la televizor. A fost căsătorită din 1957 cu Carlo Ponti, care a murit în ianuarie 2007. A jucat în 100 de filme.

Iată cum s-a schimbat de-a lungul anilor legendara actriță italiană:

Vezi și: Mulți o compară cu Sophia Loren! Cât de frumoasă e mama Feliciei Sîrbu (FOTO)