Kylie Jenner este cea mai tânără vedetă în „Top 100 cele mai bine plătite celebrități” realizat de Forbes. Sora mai mică a lui Kim Kardashian i-a întrecut pe Rihanna, Jennifer Lopez, și Britney Spears, scrie Huffington Post.

Starleta de 19 ani a devenit cea mai tânără vedetă în clasamentul celebrităţilor cu cei mai mulţi bani obţinuţi în ultimele 12 luni realizat de Forbes, notează sursa citată.

Citește și: Forbes a publicat numele celor mai bogate vedete din Rusia. Cine se află pe locul întâi

kelieJenner a câștigat din participarea la reality show, compania de cosmetică, contractele de publicitate și liniile de îmbrăcăminte 41 de milioane de dolari, Ceea ce a plasat-o pe locul 59 întrecând vedetele mai în vârstă, precum Jennifer Lopez (65), Rihanna (77) și Britney Spears (89).

Mai mult, ea se află cu 12 locuri mai jos de sora sa mai mare Kim Kardashian, 36 de ani, a cărei câștiguri se ridică la 45,5 milioane de dolari și au plasat-o pe poziția 47. Kardashian a fost singurul membru al familiei Kardashian-Jenner care a intrat în clasament în 2016, cu venituri de 51 milioane de dolari.

Dar succesul său este umbrit de câteva eșecuri. Anul trecut, Jenner a pierdut o bătălie legislativă cu Kylie Minogue pentru marca „Kylie”. Adolescenta a fost, de asemenea, de mai multe ori acuzată de însușire culturală (utilizarea unor elemente ale unei culturi de către membrii unei alte culturi perceputa ca un fenomen negativ). Și, în sfârșit, acuzații precum că cea mai recentă versiune a mărcii „Kylie Shop” a lui Jenner ar fi plagiată de la un alt designer.

Vezi și: O moldoveancă de succes, pe coperta publicației Forbes România! (FOTO)

Chiar și cu toate acestea, se pare că 2017 va fi anul lui Kylie Jenner, scrie HuffingtonPost.com.

Dar tu, ce făceai la 19 ani?

Traducere: Radu Burdujan

Citește și: Surorile Jenner au lansat propria colecție de haine! Costume cu printuri îndrăznețe, rochii pe corp și topuri scurte

Distribuie articolul: