Ieri, Justin Bieber și-a sărbătorit ziua de naștere. Artistul a împlinit 26 de ani, iar printre primii care l-au felicitat cu această ocazie, bine-înțeles, că a fost soția acestuia, Hailey Bladwin.

Modelul a făcut o postare foarte romantică în care apar ai multe fotografii cu cei doi, care seamănă a fi evoluția relației lor. Ultima fotografie este una de la nuntă.

„Felicitări cu ziua ta de naștere, cel mai bun prieten. Îți mulțumesc că mă faci să zâmbesc în fiecare zi… te iubesc”, a scris Hailey, alături de postare.

 

Artistul, la rândul lui a postat și el o fotografie în care apare alături de Hailey Bladwin. Acesta a lăsat un mesaj foarte frumos alături.

„De ziua mea de naștere, tu ești cadoul meu.”

În ciuda faptului că artistului nu a celebrat o dată rotundă, acesta și-a organizat ziua într-un mod foarte frumos. Mai întâi de toate, el alături de Hailey au luat cina împreună. Apoi cei doi s-au dus cu prietenii la clubul de noapte Delilah din Los Angeles. DJ Tay James a mixat melodiile preferate ale lui Justin, iar oaspeții au fost serviți cu dulciuri, brioșe și, bine-înțeles cu un tort de sărbătoare. La petrecere au fost prezente cele mai apropiate persoane, în total 40, printre care se numără prieteni, membri ai familiei, dar și angajați ai brandului său – „Drew House”. Petrecerea a fost una veselă, iar Justin și Hailey au dansat toată noaptea alături de prietenii lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Video of Justin celebrating his birthday in Los Angeles. (March 1) #justinbieber

O postare distribuită de Justin Bieber News (@dailyjbsource) pe

„Justin și Hailey au fost nedespărțiți toată noaptea. El mereu o îmbrățișa, și, mai mereu dansau sub ritmurile muzicii. Nu au stat deloc pe scaun în această noapte”, a comentat un insider.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Video of Justin and Hailey celebrating Justin’s birthday in Los Angeles. (March 1) #justinbieber

O postare distribuită de Justin Bieber News (@dailyjbsource) pe

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Cu Selena nu a fost bine, dar nici cu Hailey nu-i ușor. Justin Bieber, în premieră, vorbește despre ambele relații