Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie și din această cauză s-a refugiat în alcool. În cartea sa de memorii, „Open Book”, vedeta mărturisește că s-a luptat cu dependența de alcool și că a luat medicamente fără rețetă după ce în copilărie a fost abuzată sexual.

Într-un fragment publicat miercuri de People, artista în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit când și-a dat seama că lucrurile trebuie să se schimbe. S-a întâmplat de Halloween, în 2017. Dimineață, la 7:30, când a plecat cu soțul ei, Eric Johnson, la o ședință la școala fiicei lor, Maxwell, deja băuse alcool.

Mai târziu, în aceeași zi, când soțul a rugat-o să-l ajute să-i pregătească pe copii pentru Halloween, Jessica a înțeles că are o problema: „Eram îngrozită că mă vor vedea în starea aceea. Mi-e rușine să spun că nu știu cine i-a îmbrăcat în costume în acea seară”, a scris vedeta.

Jessica a povestit că a luat atunci un Ambien, medicament pentru tratamentul pe termen scurt al problemelor de somn, ca să poată dormi. A două zi, rătăcirea sa a continuat: „Am dormit, de teama că o să-i văd, de teama că i-am dezamăgit. M-am ascuns până au plecat, apoi am băut.”

Din fericire, nu a fost singură: câteva dintre prietenele sale au căutat-o și ea le-a spus cu ce se confruntă. „Trebuie să mă opresc. Cumva trebuie să mă opresc. Iar dacă alcoolul înrăutățește situația, atunci o să mă las”, își amintește ea că le-a spus.

Jessica Simpson nu mai bea din 2017 și merge de două ori pe săptămână la ședința de terapie. Are o echipa medicală care o ajută, iar toți cei care o cunosc, o susțin, relatează Women’s Health.

Mamă a trei copii, Maxwell, Ace și Birdie, vedeta spune că decizia de a renunța la alcool i-a schimbat viața: „Am făcut loc pentru multe momente minunate pe care le-aș fi ratat: am fost trează pentru prima oară la studio și l-am văzut pe Maxwell cântând la chitară. L-am văzut pe Ace cum se îmbracă singur în pijamale (…)”, a mărturisit ea.

„Nu există un dar mai bun. Nu există un dar mai bun pe care l-aș fi putut oferi copiilor mei, nu există un dar mai bun pentru soțul meu. Și cel mai important, nu există un dar mai bun pe care mi l-aș fi putut face”, a adăugat cântăreața.

Sursa

Distribuie articolul: