Anthony Hopkins a vorbit mereu despre faptul că la începutul carierei sale a fost alcoolic. Acum mai bine de 4 decenii în urmă, actorul de Oscar a renunțat la acest viciu și recunoaște că uneori mai sunt zile în care vrea să cedeze, dar trece peste probleme și de 45 de ani nu a mai pus strop de alcool în gură.

Pe 29 decembrie, Sir Anthony Hopkins a publicat o înregistrare video în care a venit cu un mesaj puternic de încurajare pentru  toți cei care cred că nu vor reuși să treacă peste problemele din prezent și i-a îndemnat să privească încrezători spre viitor.

Zi importantă pentru Anthony Hopkins: 45 de ani fără alcool

„Acest an a fost un an dificil, cu multe regrete și tristețe pentru mulți oameni. Însă în urmă cu 45 de ani, astăzi, am avut o revelaţie. Mă îndreptam spre dezastru bându-mi minţile. Am primit un mic mesaj care spunea „Vrei să trăieşti sau să mori?” şi voiam să trăiesc. Și în curând a venit alinarea și viața mea a fost uimitoare”

Actorul a mărturisit că a avut multe zile proaste în care era cât pe ce să renunțe, dar peste care a reușit să treacă fără alcool. Acesta i-a îndemnat pe cei care se luptă cu dependenţa să fie puternici.

„Astăzi este mâine despre care erai atât de îngrijorat ieri. Voi, tinerii, rezistaţi! Nu renunţaţi, continuaţi să luptaţi, fiţi îndrăzneţi şi forţe măreţe vă vor veni în ajutor.”

Actorul, care pe 31 decembrie va împlini nobila vârstă de 83 de ani, şi-a încheiat mesajul emoționant urându-le tuturor „Un an nou fericit!”.

Ascultați mesajul puternic al actorului în video de mai jos:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Sursa: Instagram/AnthonyHopkins

Distribuie articolul: