Jennifer Lopez, o femeie la care visează o mulțime de bărbați și își doresc măcar să se afle în preajma ei, dar cum se face că a fost înșelată de aproape toți partenerii ei. Să fie vorba de ghinion sau este greu să fii alături de o femeie ca ea? 

Hai să analizăm cele mai cunoscute relații pe care le-a avut vedeta și care s-au terminat din cauza infidelității.

Caspar Smart 

Dansatorul şi cântăreaţa au fost împreună din octombrie 2011 până în iunie 2014, când diva a descoperit că partenerul ei de viaţă o înşela. A doua oară! “L-a dat afară din casa şi din viaţa ei după ce l-a prins – din nou! – cu altcineva. Odată prins, el a încercat să îi promită că nu va mai călca niciodată strâmb, dar Jen n-a mai vrut să-şi piardă timpul cu cineva căruia îi fugeau ochii după altcineva, în ciuda tuturor promisiunilor de fidelitate făcute până atunci”, a declarat o sursă pentru presa de peste Ocean.

Marc Anthony 

Nu numai că cel care i-a fost alături superstarului hollywoodian din iunie 2004 până în iulie 2011 ieşea în oraş fără verighetă şi flirta non stop, dar cântăreaţul şi tatăl gemenilor lui Jennifer a şi călcat strâmb. Marc a avut o aventură cu o stewardeză, prin 2009, fapt care a deranjat-o enorm pe soţia lui. De dragul copiilor Max şi Emme, Lopez i-a mai dat o şansă lui Anthony, însă acesta n-a reuşit să-şi schimbe radical comportamentul, în ciuda şedinţelor de consiliere maritală pe care le făcea, aşa că cele două vedete au divorţat, într-un final.

Ben Aflleck

Actorul şi-a petrecut o noapte memorabilă într-un club de striptease, cu puţin timp înainte de-a ajunge la altar cu Jenny from the Block, iar acest lucru i-a deschis ochii larg vedetei latino. Jen i-a pus în vedere un contract prenupţial logodnicului ei, în care era stipulată o clauză anti-înşelare, cu care, cel mai probabil, actorul nu a fost de acord.

„Ea nu-şi doreşte banii lui, doar are şi ea destui, ci îşi doreşte să îl facă pe Ben să nu mai fie infidel”, spunea cineva din anturajul fostului cuplu. Cei doi au rupt logodna în ianuarie 2004, cu numai câteva zile înainte de data nunţii lor.

Puff Daddy 

Faimosul rapper a recunoscut, la un moment dat, că nici măcar nu a fost vreodată îndrăgostit de Jennifer în toată perioada în care au fost împreună (adică din august 1998 până în ianuarie 2001). În asemenea condiţii, nici nu-i de mirare că Puff Daddy îi mai făcea vizite conjugale fostei lui iubite, Kim Porter: “Am înşelat-o pe Jennifer cu Kim, dar pentru mine n-a fost infidelitate…”, încearcă faimosul muzician să explice complicata relaţie dintre el şi Lopez, diva pe care el a format-o.

Alex Rodriguez 

La numai două zile după ce-şi anunţase logodna de A-Rod, Jenny a fost lovită de încă un scandal amoros, bazat pe infidelitatea partenerului ei. Fostul jucător de baseball Jose Canseco l-a acuzat, via Twitter, pe actualul iubit al cântăreţei că o înşală pe proaspăta lui logodnică cu fosta soţie a lui Jose, Jessica Canseco. Lopez susţine sus şi tare că viitorul ei soţ nu umblă cu infidelităţi de-astea ieftine şi insistă, şi-n ziua de azi, să fie fericită alături de Alex. Să sperăm că de acestă dată totul va fi bine.

Sursa

Citește și: Cine a iubit-o și cine a folosit-o pentru imagine! Un specialist a analizat limbajul trupului dintre Jennifer Lopez și partenerii ei (Foto)

Distribuie articolul: