Jennifer Lopez niciodată nu a stat prea mult timp cu statutul de femeie singură. Cum se încheia o relație într-o perioadă foarte scurtă Jennifer reușea să între într-o nouă relație. Woman.ru s-a adresat unui expert în limbajul corpului și a gesturilor care a spus ce sentimente a avut Jennifer pentru bărbații din viața ei, dar și ce sentimente au avut ei pentru EA. 

Să începem cu Ben Affleck. Specialistul Ilia Anishenko a spus: „Ben a folosit-o pe Jennifer pentru PR.” 

Analizând pozele lui Ben cu Jennifer observăm că cei doi nu s-au îmbrățișat strâns aproape niciodată. Jennifer îl cuprindea, dar actorul nu prea părea să îi răspundă cu sinceritate la gesturile ei de afecțiune.

În poza de mai jos specialistul este de părere că pe fața lui Ben se citește disprețul și superioritatea față de Jennifer. De parcă ar fi vrut să spună: „Vedeți ce femeie am eu?”. Specialistul a mai adăgat că actorul o considera pe JLO trofeul lui, ceea ce nu este deloc bine într-o relație.

Iar această poză nu mai merită alte comentarii. Ben pare că îi ignoră sărutul iubitei sale.

Apropate în toate pozele cei doi nu zâmbesc sincer. Specialistul a mai adăugat: „Cred că Jennifer a avut partea de cea mai nefericită relație cu Ben.”

Cea mai frumoasă și fericită relație a artistei a fost cea cu Marc Anthony. Toate fotografiile în care apare alături de Maarck și copii lor sunt foarte diferite de celelate poze în care apare alături de alți parteneri și unde mai pui că relașia cu Anthony a fost cea mai de durată.

Aproape în toate fotografiile cei sunt sunte mereu se cuprind foarte strâns, zâmbesc sincer și chiar îți apropie capurile.

În timpul interviurilor cei doi se țineau de mînă și chiar dacă gesticulau nu își despărțeau mîinile. Erau mereu unul foarte aproape de celălalt, iar Jennifer îi punea  mîna pe spate soțului ei.

Este clar că cei doi s-au iubit foarte mult și chiar dacă nu mai sunt împreună Jennifer și Marc încă colaborează și sunt în relații bune.

Casper Smart. 

„În comportamentul lui Casper nu se vede nimic sincer și natural. Acesta zâmbește foarte rar, iar atunci când o face se vede că este încordat.

Și nici măcar Jennifer nu are un zâmbet sincer atunci când este alături de el. Observați diferența dintre cum era cu Marc și cum e cu Smart? Privind poza de mai jos e foarte evidentă bariera dintre cei doi. Jennifer îl „blochează” cu piciorul drept astfel ca acesta să nu se apropie și mai mult de EA.

Casper este foarte preocupat de cum va ieși în poze, iar Jennifer nu este decât un bonus pentru un cadru reușit. Observați cum acesta chiar vrea să stea în fața ei?. În relația dintre cei doi nu se observă un sentiment sincer al lui față de Jennifer. Acesta era foarte preocupat de imaginea lui și s-a folosit de artistă pentru a deveni celebru.”

„Relația cu Alex Rodriguez este clar una mai bună și mai frumoasă în comparație cu cele cu Ben și Casper, dar relația lor nu este la fel de fericită precum a fost  cea cu Marc Anthony.”


„Jucătorul de baseball este înalt și puternic, iar acest lucru clar este foarte atrăgător pentru Jennifer. Cu el ea se simte în siguranță și protejată.

Cei doi sunt deseori suprinși zâmbind sincer și chiar râzând cu gura până la urechi. Cei doi se simt bine împreună, dar totuși Alex nu o îmbrățișează la fel de strând cum o făcea Marc.”

Concluzia este că gesturile te trădează. Ai grijă la comportamentul partenerului tău!

Citește și: Jennifer Lopez a ieșit la cină cu actualul iubit și a dat nas în nas cu fostul (Foto)