Nuntă regală – ținutele elegante și pălăriile deosebite nu au lipsit și au fost cu siguranță atracția evenimentului. Dar pentru că gafe au loc și la casele mari, creatoare de pălării a comentat cele mai deosebite apariții de la nunta regală. 

„Am fost foarte plăcut surprinsă să văd din nou multă eleganță la casa regală englezească și totodată dezamăgită pentru faptul că am remarcat câteva umbre de dezgust și lipsă de stil, care au reușit să pună imaginea unui ceremonial regal nu tocmai în cea mai buna lumină.”

„Tot ce am remarcat și poate fi exprimat sumar in termeni este eleganță, rafinent într-o combinație subtilă de conservatorism. Totuși eticheta va fi mereu la imperativ în Anglia și formula de „The Best Mutch” nu va lipsi niciodată la ei. Sunt oarecum conștientă că s-a ținut cont de diferențele care fac o nuntă regală diferită de un eveniment gen Melbourne Cup, acolo unde vei vedea multă vegetație pe un accesoriu, multe pene și tot felul de elemente decorative care au menirea să scoată cât mai mult o pălărie din anonimat în acel tumult.”

„Am reconfirmat satisfacția mea morală să vad femeile purtând un make-up lejer care sa le păstreze naturalețea în culoare. Lipsa de coafuri tapate și supradimensionate prin care să ai de intuit cele trei ore petrecute la un coafor. Naturalețea pe cât de evitata la noi pe atât de apreciată la ei. Bineînțeles au fost femei care au ținut parcă să gafeze intenționat.”

Regina Elisabeta   nu am înțeles de ce era să-și aleagă o pălărie cu atâta penaj pe ea. Totuși penele dau mereu senzația de cald și „to much” va fi „too hot”.

 
Serena Williams
„Chiar nu am înțeles de ce și-a făcut apariția purtând un fascinator prea laconic și după părerea mea disproporționat cu dimensiunile ei ca un tot întreg. Totuși echilibru liniilor și proporția nu este cel din urmă lucru la care ai putea să-ți permiți să nu atragi atenția. Altceva ar fi cosițele în calitate de coafura care iarăși, conferă acea doză de infantilism unei femei mature.”
Oprah
„Nu am înțeles de ce a lăsat senzația de estival hotarându-se să poarte ochelari sub  borul pălăriei destul de mare, având în vedere că el deja își îndeplinește funcția de protecție solară.”
 
Sabrina Dhowre
„Cu prea multe linii roșii pe ea care ieșeau în evidență a reușit să lase în umbra un accesoriu atât de frumos. A purta Gucci nu întotdeauna înseamnă să ai stil. Consider abordarea ei total nereușită.”
Bineînțeles au fost și imagini care mi-au tăiat respirația.
 „Ducesa de Cambridge, o apariție mereu spectaculoasă, foarte elegantă, foarte reținută, nimic în plus. O sobrietate regală impusă pe care aceasta reușește de fiecare data sa o îmblânzească cu câteva tonuri stilistice care scot mult o ținuta din zona de rigiditate a monarhiei. Niciodată nu am văzut ținute care să lase glezna mult prea descoperită sau coapsele prea evidente.”
„Adorabila -Amal Clooney – într-o ținută galben muștar semnată Stela McCarthy a fost pata de culoare plăcută la ceremonie. O pălărie gen disc asortata ideal cromatic, foarte simpla la construcție și fără absolut niciun decor înafara de bordura de voal care să-i acopere ochii a reușit să epateze chiar și în acea formula minimalista.”

„Camilla – Pălăria ei am perceput-o ca pe o moluscă, prea multe tentacule răsfirate, o senzație de disconfort optic pentru mine chiar dacă acel roz pastel avea menirea să epateze.”
 
„Per general, constat mereu că nu vor exista ceremonii fără gafe, iar asta va fi un temei pentru critică și improvement în acest sens. Cert este că în Anglia arta Millinery va fi mereu timeless și artizanii locali își vor putea vedea creațiile la înalte ceremonii oficiale.”

Distribuie articolul: