De mai bine de o săptămână se tot vehiculează că Pavel Priluchniy ar fi implicat într-o relație cu colega sa de scenă Miroslava Karpovich, vedeta din celebrul serial „Papiny Dochki”. Pavel a preferat să nu comenteze în nici un fel acest subiect, dar Miroslava nu a mai putut păstra tăcerea. 

În urma unui puternic val de ură îndreptat împotriva actriței Miroslava Karpovich, aceasta continuă să-și păstreze pagina de Instagram deschisă, nu a șters comentariile negative și pare să aibă o atitudine calmă referitor la situația creată. Mai mult decât atât, ieri Miroslava a comentat pentru prima oară zvonurile potrivit cărora aceasta ar fi într-o relație amoroasă cu Pavel Prilychnyy, care recent a divorțat de Agata Muțeniețe. Astfel, Miroslava a recunoscut că anii de muncă au învățat-o să aibă o atitudine rece față de tot ce „se vorbește”, aceasta a devenit imună în fața negativului pe care uneori îl primește. Apoi, aceasta a mai menționat că a remarcat cum situația creată s-a reflectat pozitiv asupra popularității sale pe Instagram.

„Despre amenințări am aflat de la prieteni, care mă sunau și se interesau dacă e tot în regulă la mine. Știți, cu timpul m-am învățat să fiu mai înțeleaptă și să nu atrag atenția la ură. Ceea ce este cel mai interesant este că pe tot parcursul pandemiei, mă străduiam, făceam postări noi, și am reușit să strâng în comunitatea mea doar 10 mii de urmăritori. Iar după ce a izbucnit acest scandal, am observat cum lumea a început să se aboneze la pagina mea de Instagram! Deci practic nu am făcut nimic! Așa că le mulțumesc tuturor haterilor pentru popularitatea mea, a spus Miroslava. 

Fiind întrebată de presă despre ce relație o leagă cu fostul soț al Agatei Muțeniețe, actrița a spus că niciodată nu i-a plăcut să povestească despre viața sa personală, apoi a adăugat că niciodată nu a fost măritată, și nu are de gând nici acum să facă o excepție.

Vezi și: Pavel Priluchniy, implicat într-o nouă relație? S-ar iubi cu o actriță din serialul „Papiny Dochki”

Se știe că Priluchny și Karpovich au jucat împreună o lungă perioadă de timp într-o piesă de teatru și, se spune că actorul a atras atenția la Miroslava, încă în timp ce era căsătorit, însă aceste informații rămân la nivelul zvonurilor, precum și faptul că între actori există mai mult decât o simplă prietenie.

Sursa: Spletnik.ru