Talentul actoricesc al Ionelei Hadârcă devine tot mai vizbil pe micile ecrane. Actrița recunoscută de internauți în special grație parodiilor inspirate din societatea noastră, a acceptat provocarea studio-ului „Atelier” de a se filma într-un spot social menit să atragă atenția asupra comportamentului virtual al copiilor: „Gândește-te bine înainte de a posta ceva!”

Internetul oferă prea mult spatiu pentru răutăți, iar copiii sunt prea vulnerabili în fața acestora. Priviți împreună cu ei acest spot, discutați problema siguranței online. În general, vorbiți cu ei cât mai mult. Atelier, mulțumesc pentru colaborare!”, mărturisește Ionela.

În spotul video de 3 minute, regizat și semnat de Atelierul Sergiu Prodan, actrița joacă rolul unei taxatoare de troleibuz.

Ionela Hadârcă a mai intrat în acest rol și în trecut, atunci când, într-unul dintre clipurile sale, a parodiat comportamentul din transportul public al călătorilor, dar și al angajaților.

Posted by Ionela Hadârca on 1 Iulie 2015

Menționăm, de asemenea, că SigurOnline.md este o platformă înființată recent în Republica Moldova, menită să informeze şi să promoveze utilizarea în condiții de siguranță a Internetului de către copii cu sprijinul şi implicarea specialiştilor, părinţilor şi profesorilor. Portalul este unul informativ și interactiv și conține sfaturi utile despre cum se pot proteja copiii de conţinuturi şi /sau acţiuni cu caracter abuziv în mediul virtual. Portalul își mai propune dezvoltarea atitudinii responsabile la copii și oferă posibilitatea de a raporta despre un eventual abuz.

Foto: captură video

Distribuie articolul: