Nu mai este un secret faptul că celebrităților le place luxul și nu fac excepție nici în ceea ce privește inelele de logodnă. Fie că valorează 50.000 de dolari sau poate ajung la 8 milioane de dolari, acestea sunt purtate cu mândrie de vedete.

Amal Clooney poartă un inel de 750.000 de dolari, 7 carate cu tăieturi de smarald și diamante.

Inelul lui Beyonce are 18 carate cu o bandă dublă de diamante și valorează 5 milioane de dolari.

Cardi B, vedeta momentului se mândrește cu un inel în valoare de 550.000 de dolari în formă de picătură de ploaie.

Inelul Ciarei ajunge la 2,5 milioane de dolari și are 16 carate.

Elizabeth Taylor a primit de la cel de-al treilea soț, Mike Todd, un inel de 29,4 de carate cu tăieturi de diamant, iar de la Richard Burton cu care a fost căsătorită de două ori, un inel de 33,19 carate, estimat la 8,8 milioane de dolari. Întreaga ei colecție de bijuterii a fost estimată la 116 milioane de dolari.

Emily Ratajkowski s-a logodit în această primăvară și a primit un inel format din două părți, una pătrată, alta în formă de pară. Specialiștii spun că ar valora între 50.000 și 90.000 de dolari.

Gabrielle Union a primit în dar un inel de 8,5 carate, care valorează 1 milion.

Inelul cu safir pe care il poartă Kate Midlleton a aparținut Prințesei Diana, astfel, prin semnificație și cultură națională depășește valoarea acestuia. Când l-a primit Diana, acesta costa 47.000, iar astăzi 100.000 de dolari.

Primul inel dăruit de Kanye West soției sale, Kim Kardashian a costat 1,5 milioane. Ulterior Kanye i-a mai dăruit un inel mai spectaculos, în valoare de 4,5 milioane, dar care a fost furat atunci când Kim a fost jefuită la Paris.

Inelul lui Meghan Markle este unul „modest” pentru o ducesă și ar fi costat 200.000 de dolari. Acesta ar avea 5 carate și este format din două diamante, care au fost deținute de Prințesa Diana.

Soțul Mirandei Kerr, fondatorul Snapchat, i-a dăruit superbului model un inel în valoare de 55 mii de dolari.

Paris Hilton are un inel de 20 de carate ce valorează 2 milioane de dolari.

Se zvonește că Victoria Beckham primește de la David, câte un inel de logodnă în fiecare an. Totuși primul inel de logodnă pe care i l-a oferit fotbalistul a costat 85 de mii de dolari.

Sursa: Elle.ro

Vezi și: Ce ai face cu un inel de logodnă de 2 mln de dolari?! Paris Hilton… l-a pierdut

Distribuie articolul: